torsdag den 31. marts 2011

Lortedag!!

Kender I det at man har nogle dage der er så dejlige, at man ikke vil have den ender og desuden tænker tilbage på den og smiler lidt..? Det her er IKKE sådan en dag!!! I dag er jeg den største sortseer... Alting er elendigt i dag! Min fremtid ser mere eller mindre halv usikker ud, Hannibal sover elendigt om natten og har desuden ikke skidt i over et døgn nu, vi bor i et uoverskueligt flytterod, jeg er stadig FED efter graviditeten samtidig med at have dårlig samvittighed over at have spist en daim i går, mit hår falder af i lange baner..
Høj hårgrænse... UF!


.. jeg har ingen penge, har lige spist de sidste riskiks og så skal vi fandme have frysepizza i aften... that does it!! Åha.. så kom jeg lige af med alt min frustration.. tak blog! 


Jeg kan sagtens skrive det her, for jeg ved at med modgang kommer også medgang, så det skal nok vende og normalt er jeg slet ikke en sortseer! Men nogle gange overskygger det elendige alt det gode.
'Okay Kia, dyb indånding! Nu ser vi på alle de positive ting':
Jeg har den bedste kæreste i verden, vi skal hygge med at pakke ned i weekenden, vejret bliver snart godt, så man kan løbe nogle gode lange ture, jeg har købt amme-vitaminer så håret gerne skulle blive bedre, vi skal lave lækker grydestegt kylling på lørdag og jeg har den dejligste sunde og raske søn, som faktisk i skrivende stund ligger og skider højlydt... tænk at man skulle blive SÅ glad for snart at skifte en lorteble :) Hmmm... måske er tingene allerede ved at vende sig?



fredag den 25. marts 2011

Pusleunderlag!



Så kom kreativiteten op i mig igen! Jeg fik lavet et længe ventet pusleunderlag, man kan have med i pusletasken. Lavet (selvfølgelig) med voksdug på siden, hvor 'numsen' skal ligge.. så er den så let at tørre og spritte af! Og stofrester på den anden side. Bundet sammen med bånd! Den er blevet SÅ fin og skal da med i morgen, når der bliver holdt weekend hos Hannibals farmor <3 


torsdag den 24. marts 2011

Endnu en hagesmæk - new and improved!



Når man får børn, finder man pludselig ud af hvad der er vigtigt og godt at have og hvad der er overflødigt. Jeg fandt ud af idag, da Hannibal var godt i gang med få fingrene ned i sin mos, spytte vand og mos ud af munden og hive op i hagesmækken, at min ellers fine hare-hagesmæk ikke er tilstrækkelig når det kommer til fast føde. Den fungerede ellers rigtig fint i starten, men nu er Hannibal blevet meget mere ivrig når han spiser, at mosen da lige skal mellem fingrene og rundt i ansigtet og på smækken. Samtidig falder der en del mos ud af munden og ned ad smækken. Mens jeg sidder i dag, og tager mig selv i at holde op i den nederste del af hagesmækken (så alt det gode snask ikke ryger ud på gulvet), tænker jeg "nu er det da på tide at lave en new and improved hagesmæk" Jeg er stadig ret vild med voksdug-stoffet og der er jo andet end harer på ;) Så her er der så en ny hyggelig hagesmæk! Glæder mig til Hannibal skal prøve den..





fredag den 18. marts 2011

Jacob Holdt på ARoS

Jeg fandt lige et par billeder frem fra sommeren 2010. Deriblandt var der en serie med Jacob Holdt og hans udstilling med amerikanske billeder på ARoS. Jeg elsker at tage på ARoS og især nyde deres special-udstillinger. Den med Jacob Holdt gjorde stort indtryk på mig, så derfor vil jeg lige dele lidt billeder og hylde ham på min blog :) For at se og læse mere om Jacob Holdt se HER

Et par af de flotte billeder fra USA 

Ud over gode udstillinger har ARoS ALTID gode kager... Muuuums

Her er en hjerte-kage og en lille kop kaffe

Igen.. nemt og lækkert aftensmad!

Menuen i dag, fredag aften, stod på; Kartoffelroulade, frisk grønt salat med honey/mustard dressing og hjemmelavede knækbrød til. Det er lækkert!!





HH = Hagesmæk til Hannibal!

Et endnu længe ventet projekt er afsluttet. En hagesmæk til Hannibal når han får fast mad (og sviner over det hele). Lavet af voks-dug og stof på indersiden. Kanten er alm. blåt kantebånd (hedder det, det??). Den er blevet så fin (og skæv)! Glæder mig til at han skal bruge den :-)


Forfra og dejlig skæv

Bagfra

Søde fine harer i forårsstemning 

tirsdag den 15. marts 2011

Besøg af mødregruppen!

Idag havde jeg besøg af min skønne mødregruppe. Den stod bare på hygge, snak, kaffe, te, boller og cupcakes! Dejligt! Her er lige en lille række billeder med dem og deres dejlige børn!


Kaffe, te, boller og cupcakes


.. Vigtigst af alt: Hygge!

Lille Villads er ked af det

Uha, det er spændende at se på hinanden!

Dictes mor, Anne har syet en fantastisk flot
voksipose til Dicte med ugler! Er meget
misundelig :)




søndag den 13. marts 2011

Hjælp?? What to do??

Jeg har fået en ny barnevogn... eller det har jeg så ikke endnu, for jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg skal slå til eller ej. Vi snakker om en gammel velholdt odder-vogn af mærket sølvpil. So far so good, men jeg ved ikke helt med farven og stoffet. På en måde er det rigtig fedt og retro, på en måde bliver det lidt for meget. Jeg har brug for hjælp!! Hvad synes I???








Desværre ses den ikke rigtig i dagslys, så kan ikke heeelt fornemme farven, men giv et bud på hvad jeg skal gøre...

Knækbrød, Katja, kaffe og kærlig gå-tur!


I dag stod det i kaffens og hyggens navn! Min gode veninde Katja kiggede forbi fra KBH til en lille kop te og en gang knækbrød. Hun skulle med sin mor ned i ridehuset og se DM i kaffe-barista. Hmm... Gratis kaffe og gåtur, ja tak!! Så det endte selvfølgelig med at Daniel og jeg trillede en tur ned og fik lidt kaffe og en derefter tog en dejlig gåtur gennem Århus. 
Desuden havde vi i denne weekend været et smut forbi mine forældre og med hjem, har jeg fået mig en fantastisk sy-bog med børnetøj fra 80'erne! Tak for lånet, mor :) Så her kommer der en lille billedserie med weekendens godter

Dejlige hjemmelavede knækbrød
og en blomst i vinduet :)

Det var ikke kun Daniel og jeg der syntes
kaffen var spændende. Hannibal lurer
fra barnevognen

Den fantastiske 80'er bog med lækre anoraker
og gode billeder!

På billedet her ses bl.a. min gamle yndlings
bar/disco 'Fabriken'.. desværre har
'Heidis bierstube' taget over... Snøft snøft


fredag den 11. marts 2011

Flere krea-ting; Stof-/frugtpose og flagranke!

Så blev det endnu en dag i kreativitetens navn. I dag var det dog med ondt i halsen og søvnmangel (tak Hannibal ;)). Men det blev dog til en fin fin frugtpose og dejlig flagranke der skal hænge på Hannibals nye værelse. 

Frugtposen forfra
Bagfra

Endda vendbar.. uha uha!!

Fine flagranke af rester

Med en lille hank, så man kan sætte den
på krog


torsdag den 10. marts 2011

Mit første babytøj syprojekt!





For et par uger siden var jeg nede i min yndlings stof forretning i Århus, Stof&Stuff for at købe stof til et par ganske almindelig babybukser. Det er sådan med mig, at der sommetider er langt fra en idé til et projekt til at den rent faktisk bliver gennemført.. men kun hvis det er noget jeg ikke har prøvet før. Jeg tror jeg lider lidt af præstationsangst samtidig med at min tålmodighed ikke altid er heeelt god når det kommer til syprojekter... Anyway, jeg besluttede mig for et par dage siden, at nu skulle jeg altså igang. Det er ikke helt så ophidsende hele tiden at sy puder og suttekæder ;) Resultatet blev faktisk rigtig godt og straks kastede jeg mig ud i et par overalls og endnu et par bukser. Igen er resultatet overraskende godt, taget i betragtning af at det er første gang jeg syer sådanne ting. Ja ja, der er da små klassiske begynderfejl, men det synes jeg faktisk bare er lidt charmerende!


Igang med arbejdet.. 



De meget lette bukser med mønster
 og sågar brugsanvisning


Første færdige resultat af et par 'abe-bukser'




Et par færdige overalls med et stort 'H'
Så er man da ikke i tvivl hvis de tilhører!




Endnu et par bukser i overskydende stof fra
overalls'ene. Her med lommer foran.


Bagfra


Med fint silkebånd i bukse-enden så man kan
stramme dem om anklen  


Ja, selvom der er småfejl her og der er jeg da alligevel lidt stolt af mine resultater! Tænk at jeg skulle blive sådan en mor der kan sy tøj til sit eget barn.. Succes-følelse here I come
Tilslut skal der da lige et billede ind med bukserne i 'brug'


'H' for Hannibal :)

mandag den 7. marts 2011

Even more in love....








Lækker olivengrøn brugt kande! 









Ja, det var så den dyre side... her kommer der en lidt billigere side med mange fede ting til køkkenet og stuen!


Salatbestik


Æggebægere


Skønne dåser ;)

Sjov Verner Panton lampe


I'm in love!






Det her er så vidunderet jeg er blevet forelsket i!







Ja, når kæresten og jeg snart bliver hus(l)ejere, så skal der lidt nyt til i form af sofaborde mm. I den anledning har jeg fundet min hidtil yndlings-hjemmeside med møbler 'to die for'! Rigtig gammel 70'er stil med mørkt træ, lækkert betræk på sofaer og i det hele taget bare for LÆKKERT!!! Puha, havde jeg mange penge, så var de da blevet brugt nu! Hjemmesiden finder du HER



Lampe der kan give mig lampefeber


Et sød lille gynge-får, som ville se gå godt til stuen ;)


Sofabordet der startede det hele