onsdag den 28. september 2011

Lortedag - part 4 .. Nu med lort på igen :(

Selvom opturen i går, fyldte meget, så er der en træls ting, der fylder i dag! Noget meget mindre 'overfladisk'.. 


Hannibal har nemlig fået tilbagefald og er blevet syg igen. Jeg ringede til dagplejen, for at høre hvordan han har 'opført' sig i dag, fordi han græd i morges da jeg afleverede ham.. og det gør han ellers ALDRIG! 
Hun mente han hellere måtte komme til læge igen.. Han er ikke som han plejer, spiser ikke og græder hele tiden.. Åh, min moderhjerte græder også når hun fortæller sådan noget. Jeg føler mig med ét som en dårlig moder, når jeg afleverer en grædende søn, der åbenbart er utrøstelig. Han må jo ha' prøvet at fortælle mig noget, og så forlader jeg ham bare... 


Oven i det, så forestiller jeg mig alle mulige frygtelige ting han kan fejle og hvor synd det er for ham, at han har det skidt! Heldigvis har jeg fået en tid hos lægen (igen igen) og så må jeg åbenbart være en smule mere standhaftig, så de kan finde ud af, hvad det er der er galt med ham. Halvanden uge med feber, hoste, snot og utilfredshed og nu ingen appetit er da lang tid for sådan en lille purk! Jeg krydser hvad krydses kan, for at Hannibal ikke er alvorligt syg, og at lægen kan sige mig hvad der er galt med ham....


Vil I krydse med mig?





tirsdag den 27. september 2011

Lortedag - part 3 - Nu med meget mindre lort!

I dag er en stor dag...!!! 


Jeg har formået at klemme mig ned i, og hold nu fast, en str. 38! Thats right! Lige nu sidder jeg i en kjole str. 38! Og nej, det er ikke sådan en stor oversize kjole.. nej nej, min ven.. det er sørme en der sidder lidt stramt i livet! Og jeg har den på!! Muhahahaha.. jeg får da helt optur! Ja ja... den sidder ikke perfekt, men den sidder, og det ser ikke fjollet ud!




Ahhhh... Det går da den rigtige vej, for det skal lige siges, at for bare en måned siden kunne jeg ikke lyne den her sag :)


Happy days!









søndag den 25. september 2011

.. at have en dreng med feber

... er ingen picnic :(


Vi har været så heldige at være velsignet med en nem dreng, så det er første gang nu vi oplever Hannibal sådan rigtig syg.. og han er altså snart 11 mdr. så det synes jeg egentlig er meget godt gået. 
Men det fører jo så til lidt bekymrede og halv-paniske forældre, der har haft ringet 4 gange til vagtlægen og besøgt dem to gange indenfor 6 dage... Suk.. 
Hvor kan man dog føle sig magtesløs, når beskeden er; Han har ikke lungebetændelse eller andet, men I skal holde øje med feberen og om hans vejrmåde ændres! Hvilket jo er dejligt, men også frustrerende at se sin søn pylret, hostende og snottet og ikke rigtig kan gøre så meget ud over at være der for ham. 
Ja, og lækkert er det oveni ikke, når man tidlig morgen henter en syg dreng fra sengen med indtørret snot i hele ansigtet OG i håret.. pyyhh, hvor kan sådan noget da lugte, når det er indtørret! 
Det skal selvfølgelig siges at jeg er ovenud GLAD for at han ikke fejler noget alvorligt og ellers er sund og rask.. Jeg vil ikke have på mig, at 'hun ved ikke hvad hun snakker om' eller 'hun skulle bare vide' eller 'hun skal bare være glad for, at han ikke er alvorligt syg'.. jeg ved godt at vi (indtil videre) er sluppet heldigt, men det ændrer jo ikke på frustrationen i kroppen, som jeg skal have ud, nu ved hjælp af bloggen. 


Nå, men med det sagt, så har vi alligevel hygget i weekenden med hjemmelavede boller og marmelade og hygge i hjemmet... og for mit vedkommende lige en tur ned og mødes med mine piger på café.. for derefter at tage tidligt hjem, til en syg dreng og en far der har brug for aflastning! 




Halvgammelt billede, I know... men jeg tænker ikke lige, som det første, at hive kameraet frem, når Hannibal sidder og hyler/hoster med snot i hele hovedet... Ikke ligefrem stunder jeg ynder at mindes... 


Så her er en stadig frisk H i hopla!


God solskins-søndag derude!









torsdag den 22. september 2011

Verdens bedste dippenade og endnu en let pastaret

Den her går ud til Daniel, min skønne kæreste! Han lavede for noget tid siden, sin egen hjemmelavede dippenade, som egentlig skulle have været en grøn pesto.. Han havde ikke lige de rette remedier til den grønne pesto, så den endte med at blive rød og helt vildt lækker. Jeg kan, uden p**, ikke få nok af den. Jeg er hende man finder henne ved køleskabet kl. 22 om aftenen, for liiiige at tage lidt dippenade til lidt brød.. Det er, i min verden, den bedste dippenade jeg længe har fået! Ja, intet mindre end MUMS!!



Soltørerrede tomater
Stegte solsikkekerner
olivenolie
parmasan
citrosaft
Ja, det er altså en ret så let opskrift! Nå, men nok om den.


Daniel har jo lige haft fødselsdag. I den forbindelse, fik han, af mine forældre, et par kogebøger. Bl.a. en kogebog af Jamie Oliver, som vi da lige skulle prøve. Den anden Jamie Oliver kogebog vi har, er godt brugt, så det er rart at få nyt ind.
Aftenens ret bestod derfor af pastaret ala Jamie. 





Kort sagt (gider ikke skrive HELE opskriften til denne) er det pasta med solsikkekerner, parmasan, citron og persille... Let og lækkert! 


Det er rart med noget let! Og jeg er imponeret over, hvor let det er at lave mad fra Jaimie Olivers kogebøger, og hvor lækkert det ofte bliver! 


De kan anbefales!







søndag den 18. september 2011

Søndags-løjer i rigtig godt selskab!

På denne regnfulde søndag, har der været liv og løjer i det lille hus! Vi har haft skønt besøg af dejlige mennesker.. Nærmere betegnet Mette, Kasper og lille Virgil :) 


Sikke ungerne hyggede sig, mens vi sad og snakkede om alt og intet.. sådan som jeg kan jeg li' det! Sådan burde alle søndage være! SÅ hyggelige :)



Yndlingsbeskæftigelsen: Rode i skuffer i køkkenet.. Og Virgil var helt med på den!

Snakke, snakke, snakke.. kravle, kravle, kravle..

Ikke spor rodet.. Det er alligevel utroligt, hvad et par kravlene små gutter kan nå på få timer..

Jaaa.. det er så sjovt at have besøg!

Hvad er det for en mærkelig ting, der blinker mig i hovedet??
Som I kan se, så har det været forrygende! 


Kom snart igen Mette, Kasper og Virgil!





Jeg ønsker mig.. #6

Til efteråret/vinter ønsker jeg mig et par ting. Nogle af dem er strengt nødvendige.. andre er mindre nødvendige ;)
 Check it out!


En lækker efterårsjakke i grøn! Ikke livsnødvendigt, men den er jo bare så lækker!! Findes HER

Lækkert pandebånd i gul. Findes HER

Støvler er nødvendige til vinter og dem jeg havde sidste år, gik desværre til! (Havde haft dem i 3 år i streg). Så nu er det tid til nye støvler, der kan holde i lang tid. De her 'Sorel' støvler er et højt (og nødvendigt) ønske! De findes HER

Et par rigtig hyggelige vanter, med et skønt mønster på! Lige mig! Findes HER


Godt jeg snart har fødselsdag!!!



lørdag den 17. september 2011

IKEA = IKke Egnet til Almindelige mennesker



Ja, som overskriften lyder, så vi var vi en tur i IKEA i dag. Det store frygtindgydende discout-helvede. Der skulle jo nærmest være en kæmpe advarsels-label bag på bygningen, hvor der står 

'Ikke egnet til folk med hjerteproblemer eller humørsvingninger.. især ikke til ikke-multitaskende mænd med børn'

Pyyyyh, hvor kan det ødelægge ens gode lørdagshumør. Kun Hannibal i bæreselen grinede og smilte, mens vi løbe rundt, som jagede mus, for finde de ting vi skulle bruge, så vi hurtigst muligt kunne komme derfra igen...
IKEA er godt, når man mangler et par småting til huset. Det er bare forbandet, at der skal være så mange vanvittige mennesker det sted! Den ene tonser frem med indkøbsvognen og de larmende unger, der vil have 'HOTDOGS NUU!!', den anden slentrer på midtergangen og gør det umuligt at komme forbi.. Jesus! Jeg forstår ikke de folk, der synes det er hyggeligt..? Hyggeligt..?? Discount helvede, hyggeligt?? Det satte da gang i gode gamle små-skændes fanden hos både Daniel og mig. Godt vi er gode til at blive i godt humør, ligeså snart man kører derfra og IKEA er ude af syne igen!

Nå, så kom det sure maveopstød ;) Og med det sagt, så har dagen ellers været rigtig god og hyggelig! Og nu er stearinlysende tændt og filmen smidt på... aaahhhhhhh....

Kan I mærke hyggen og varmen?? 


fredag den 16. september 2011

Jeg ønsker mig.. #5

.. En krop der på mirakuløs vis, ikke er mærket af graviditet!




Well... hvis jeg havde en personlig træner og en masse tid og penge, SÅ så jeg i hvert fald sådan her ud!!!! ;) 


Ja ja.. så slemt er det heller ikke, men ens krop forandrer sig altså bare når man får afkom! Skønne afkom, der selvfølgelig er det hele værd! Det skal da siges.. Ikke desto mindre er man jo selv herre over sin krop, så hvis man vil se sådan her ud, må man (læs; jeg) ud og løbe nogle flere ture! Men når jeg så endelig, efter en lang dag, kan nyde min lille familie, så er motivationen for at bruge den tid på løbetur, altså ret minimal :( Hvis jeg nu bare var superwoman! Kan nå alting på den halve tid og samtidig have tid og glæde til overs for familien. 
Eller som nogle kvinder kan fremstå; laver ALT mad selv fra bunden (ALT - også cornflakes.. er jeg sikker på), syer ALT tøj selv (også underbukserne), er super tynde med faste bryster og ingen strækmærker eller hængemave, har tid og kæmpe overskud til sine børn hver eneste dag.. og desuden er børnene altid søde og kære og aldrig besværlige! Sådan vil jeg også væææreee! Det findes da ikke? 


Ej, jeg skal ikke klage, jeg har jo en super let søn. Så let at jeg ikke tror det er muligt, at nr. 2 kan blive lettere! Jeg har desuden også en skøn kæreste, som synes jeg er smuk selvom jeg ikke altid selv synes. What more do I need? Det er heldigvis de ting i livet, der er vigtige for mig nu! Plus hvad jeg selv synes selvfølgelig. Ja, jeg skal bare stadig vende mig til, at se mig selv i den 'rolle' jeg har nu, som mor og familiemenneske. Men jo mere jeg vender mig til det, jo mere holder jeg af det! 


Det er skønt at være mor med nemt barn og sød kæreste.. og anderledes krop! 










Mine drenge.. mit liv! MIT!!

Kast en sten..


... men ikke hvis du bor i glashus!




En ret sjov anderledes måde at vise billeder på herinde :) Klik på billedet og du kan selv lave en lille 'film'

What a beautiful morning!

.. in every way








torsdag den 15. september 2011

En dag som jordemoderstuderende!

Jeg var så heldig, at jeg i dag, var studerende på Ålborg university college! Ja, jeg fik simpelthen lov til (sammen med en anden håbende kvinde) at overvære timerne på et hold på jordemoderstudiet i dag og tilmed få en snak med studievejlederen efterfølgende!! 


Dagen startede kl. 05.20 hvor ikke engang solen er stået op.. pyhhh! Men lidt vand i hovedet og en god omgang havregryn kan gøre underværker ;) Afsted kom jeg så kl. 06.15 i bil! Kun 1 time og 18 minutter tog det! 
Kl. 07.33 ankom jeg så til VIA University College Jordemoderuddannelsen i Ålborg.. Jeg sad lidt i bilen, og var nærmest nødt til at tage mig sammen til at gå ind.. Jeg havde simpelthen så mange sommerfugle i maven, og nærmest ærefrygt over at se den store bygning hvor der, på glasdørerne stod (bla.) 'Jordemoderuddannelsen'.. WOW! Stort at være der! 






Kender I det, hvor man vil noget SÅ meget, at man næsten ikke kan bære, hvis det ikke skal være sådan?? Sådan havde jeg det i dag... Det var den BEDSTE oplevelse at 'deltage' i timerne! Jeg var helt opslugt af alt den spændende information. Stemningen var oveni rar, civiliseret og varm. Jeg følte mig i ro.. ja, nærmest hjemme! Jeg er godt klar over, at én enkelt time ikke omfatter hele uddannelsen.. men når man bare har en rigtig god følelse, så er man jo ikke helt galt på den?


Nå, men en rigtig god dag er nu afsluttet og jeg er endnu mere (hvis man kan blive det) sikker på, at jordemoder er det jeg skal være! 
Ahhh... en god dag er afsluttet, og nu ligger jeg med benene oppe og ser valg.. eller dvs. jeg holder mig nærmest både for ører og øjne og tør ikke kigge før de har talt alle stemmerne op! Kan det virkelig passe, at vi endelig får en ny regering?! Uhhh!!


God valg-aften folks!





mandag den 12. september 2011

A perfect day for rain...

Jeg synes virkelig der er mange, der forbander efteråret og kulden.. Ja, jeg synes da heller ikke sommeren varede fantastisk længe, men jeg gider heller ikke bruge min tid på, at brokke mig over vejret hele tiden.. selvom det er let! 


Jeg har faktisk slet ikke noget imod efteråret!


Jeg ELSKER vandreture i et frisk efterårsvejr, hvor træerne er multifarvede, skyerne er store og flotte og man får dejlige røde kinder! Hvis det så regner, ja, så må man jo klæde sig efter det, eller gøre som jeg gør i dag; blive inde, tænde et par stearinlys og hygge!  









Kom nu positivitet!!! Smit af! Smit af, siger jeg!



søndag den 11. september 2011

Søndags-steming og et par nyankomne ting!

Jeg har jo lovet et par stykker, at der snart kommer flere billeder af huset på bloggen, men jeg har lige shoppet lidt ting og sager på nettet, der liiiige skal ankomme og placeres rundt omkring, før jeg vil tage flere billeder af de forskellige rum. 
Som sagt er der jo et par rum, jeg ikke helt er færdige med. Det tager jo lidt tid at få det rette rum, right? 


Det kan godt være man ikke altid har en idé til hvordan det færdige resultat skal se ud, men så slår man lige en hylde op, så placerer man lige en plante, maler et bord og hænger et billede op, og så bliver det efterhånden noget der er værd at se på. 
Jeg er ikke helt færdig med vores soveværelse, badeværelse og arbejdsværelse.. Der skal ske lidt mere.. lidt flere farver og sådan. Hvis der er nogen der har nogle idéer til noget fedt i et af rummene, så meld gerne ud! Tager imod med kyshånd ;)


Nå, men med det sagt, så er der sket lidt nyt mht. indretning på hjemmefronten. Ja ja, en hylde er slået op, et par kasser er kommet til badeværelset og 'avis-/bladholder' er hængt op og dem må I godt se billeder af :) 


Samtidig smider jeg lige søndags-stemnings billeder op, nu hvor det jo er en skøn søndag med REN afslapning.. efter en god tur hos mødrene (se forrige indlæg)!


Ny hylde i køkkenet! Jeg valgte, helt med vilje, ikke at male den, da ret mange ting i det her hus efterhånden er malet. Det giver lidt ro til øjet med en stille og rolig træhylde. Et par af kogebøgerne er nye og en fødselsdagsgave fra mine forældre til Daniel.

Dåsen her, med blomsterne, er en af mine all time favorit dåser! Jeg er vild med dåser. Desværre er jeg ikke den eneste, så det resulterer i, at de er ret dyre at købe. Den her var også ret så dyr i den genner jeg fandt den! Men smuk er den da, ik??

Bambi og mor nyder en stille stund i vindueskarmen ;)

Og her er de så. De nyankomne kasser! Perfekt til badeværelset og alle de dimser man (læs: JEG) har liggende på badeværelset. Købt i Søstrene Grene til næsten ingen penge. Ja, den største af dem, fik jeg til en sølle 10'er, fordi der var en mikro plet i bunden. Nej, jeg gider ikke gøre opmærksom på sådanne bagateller.. nej nej, det var ekspedienten der opdagede den og straks gav mig kassen til halv pris. GOD STIL! 


Hjemmegjort avis-/bladholder...

.. det var oprindeligt en dåse med chokoladepulver i, som vi brugte på den gamle café jeg arbejdede på (Café Smagløs i Århus). Jeg bankede bunden ud af den, kom noget gult bånd rundt om den og vupti... nyt læsestof til toilettiderne. 

Søndagsmusik alias Mikael Simpsons nye; 'Noget lånt, noget blåt'. Dejlig roligt og anbefalelsesværdigt! 

HiH = Hannibal i Hopla! 
Så kom der da lidt billeder af hjemmet igen, hva? Jeg LOVER der kommer flere! Men hver ting til sin tid :) (ps. irriterende ordsprog!)


God søndag... endnu engang! 

En mødregruppe-dag!

Nu hvor vi ikke mødes fast en gang om ugen i mødregruppen, så er det da på sin plads, alligevel at ses en gang i mellem. Det er jo spændende at følge ungernes (ja og mødrenes) udvikling og snakke om de ting, som mødre nu en gang snakker om :)


I dag var det så dagen vi skulle ses igen.. og hvilken hyggelig dag det var. 
Man kan dog godt mærke at ungerne var lidt weekend-trætte og lidt pylrede, men det var da skønt at se dem alligevel. Mon vi en dag skal ses uden ungerne?? 
For selvom det er dejligt at være sammen ALLE sammen, så kunne det altså også være fedt at ses bare os mødre, uden ungerne. Vi har jo så meget at snakke om ;)


Nå, men jeg må advare mod billedspam af trætte unger og snaksaglige mødre!






















Hav en god søndag derude!