søndag den 30. september 2012

Så kom Jonathan!

Så kom han endelig :)

Det så ud til at den dobbelt dosis piller virkede i går.

Kl. 12.30, begyndte jeg at å kraftige veer. Kl. 16.20 ankom vi på Skejby Sygehus. Kl. 18.28 kom Jonathan til verden efter en lyn-fødsel (en mere detaljeret fødselsberetning kommer senere).

Vi kom hjem i går aftes og her til morgen kom Hannibal hjem! Han har taget rigtig godt imod lillebror indtil videre og vi nyder at være en familie på 4. 

Mange tak for jeres kommentarer i forrige indlæg :) Det varmer jo!


lørdag den 29. september 2012

Sat i gang #3

Ja, efter en nat med uregelmæssige småveer og heldigvis en del søvn, så har jeg været på hospitalet og fået dobbelt dosis piller, så mon ikke der snart sker noget???? Det kunne være rart. Det går ret langsomt lige nu og det er jo næsten psykisk terror, at rende frem og tilbage uden der sker noget særligt. 

Tålmodighed er en dyd..


fredag den 28. september 2012

Sat i gang #2!

Så har jeg været afsted til hospitalet for 2. gang i dag. Fået en pille mere, så der kan ske lidt mere... Forhåbentlig ;) 

Der var ikke meget 'go' i veerne ved den første pille. Dog er der sket lidt, så de virker. Bare ikke så kraftigt.

Nu har jeg så fået en pille mere og går bare og venter på, at veerne skal blive kraftigere. Hvis der ikke sker noget, skal jeg igen i morgen ind og have dobbelt dosis piller. Kunne nu være rart hvis der ville ske lidt inden. 

Nu står den så bare på aftenhygge, i treenigheden herhjemme inden 3 bliver til 4 om snart. Vi spiser rester til aftensmad, sætter en film på og Hannibal får lov til at være sent oppe :) 

I må meget gerne krydse endnu! 

Og tak for jeres kommentarer til sidste indlæg :)


40+0 - graviditetsstatus - Jeg er sat igang!

Så er Daniel og jeg lige hjemvendt fra hospitalet med en pille, der skulle sætte lidt skub i tingene! 

Meget surrealistisk at vide, at jeg bliver mor i weekenden (højest sandsynligt). Jeg er nervøs og spændt og har sure opstød og min mave rumler. Nu skal vi bare slappe af og hygge lidt, inden det går løs. 

Kryds fingre. 


onsdag den 26. september 2012

Hjælp!

Er der mon nogen derude der kan hjælpe en kommende mor? 

Jeg søger en sovedragt til udendørsbrug (som baby kan ligge i til vinter i barnevognen) i str. 56! Det er ikke til at opdrive på loppemarkeder :( Er der nogen der vil af med sin? Vil gerne give en slat penge for den :) Farven er næsten ligegyldig. Jeg skal have en dreng, så hvis den bare ikke er lyserød eller lilla, så er jeg tilfreds :)


tirsdag den 25. september 2012

5 tilfældige facts om mig #jegventerpåbaby-indlæg#

5 tilfældige facts om mig:

- Jeg har aldrig set Star Wars... og gider egentlig heller ikke!
- Jeg er enormt distræt og glemsom, hvilket resulterede i, at jeg ofte glemte bøger mm. i folkeskolen og læreren troede at det var af ren provokation.
- Jeg var en rigtig strid storesøster (det meste af tiden) og fortryder nu ALT det lede jeg gjorde...
- Jeg har aldrig stået på ski!
- Jeg ELSKER dårlige katastrofefilm... F.eks. Twister eller Jurassic Park.. pinligt, men sandt!






Så kom der endnu et 'jeg-venter-stadig-på-baby-og-kan-ikke-sove'-indlæg. Om noget tid, kigger jeg sikkert tilbage og tænker; gid jeg havde så meget tid til mig selv nu. Men sommetider er græsset altid grønnere på den anden side, ikke sandt?

Godnat!

En stor dreng :)

Nu er der kun en månedstid til at Hannibal bliver 2 år! Hold da op tiden går stærkt, men sådan er det nok for småbørnsforældre.. Eller forældre i det hele taget ;) Man kan næsten ikke følge med!

Jeg synes virkelig der er sket meget i Hannibals udvikling siden han var 1,5 og så til nu. Han er gået fra en genert, stille og MEGET forsigtig dreng, til en snakkende, fræk og sprælsk lille fyr! Og meget bestemt! Han er kommet i 'MIN!!'-alderen. Dvs. at ALT han har fingerne i er hans.. 'MIN!!'. Da vi var ude ved bedsteforældrene i weekenden, havde ham og min mor en ret sjov 'diskussion' om hvem der var 'MIN MOR!!'. Min mor skulle bare sige '...min mor...' og så løb Hannibal hen til mig og råbte tilbage 'MIN MOR!!!!'.. Hahaha.. Så kært! 
Jeg skal slet ikke få nok af Pølle disse dage. Jeg smiler konstant når jeg tænker på ham, nyder hans selskab og føler mig utrolig heldig over, at have så skøn en lille (og fræk) dreng!

Her kommer lidt billedspam med ældstesønnen (ikke kronologisk rækkefølge):

Sand mellem hænderne og i bukserne. 'Den permanente', Århus, juli 2012

Legeplads i regnvejr. Hasle, juni 2012

Pappi und Pølle på tur. Hasle bakker, august 2012

Ude og fange balloner til Stella Polaris. Botanisk Have i Århus, august 2012

Pagne og houre dourves a la Bolle inden kl 12. Århus, juli 2012

Hygge på tæppet til Stella Polaris. Botanisk Have i Århus, august 2012

Hoppe, hoppe på Børnenes Jord. Århus, april 2012

Kongen af Hasle. Hasle, august 2012

Fortæller om biler mm. ved morgenbordet. Hasle, juli 2012

Passer på lillebror. Hasle, juli 2012

Gået kold i bussen med bolle i hånden. Århus, maj 2012

Frisk dreng på vej i Netto. Hasle, juli 2012

Kaster bolden i blomsterbedet. Hasle, maj 2012
Han er så skøn! Tænk at man kan elske nogen så højt, som man elsker sine børn. Tænk at man kan besidde den slags overvældende kærlighed. Det er dejligt og ubegribeligt på samme tid. 

Ode til Hannibal :)


søndag den 23. september 2012

Tænk at jeg havde overset det!!! #ligegyldigtredebyggeri#

Jeg advarer mod et redebygger-indlæg, som for de fleste vil virke ret ligegyldigt! Det er måske igen fordi jeg sidder her søndag aften kl. 22.21 og ikke kan sove.. Og kæresten gik i seng for en time siden (egentlig fint nok, for så kunne jeg se 'Top Model' i fred)... Så kommer her et 'jeg-kan-ikke-sove-så-hør-lige-hvad-jeg-gjorde-i-dag' indlæg!

Jeg troede jo jeg havde ordnet alt, hvad der kunne ordnes i huset. Men jeg tog fejl! 
Daniel og jeg havde egentlig en aftale om, at hvis jeg nu gjorde køleskabet rent, så ville han tage ovnen (shit, det lød mor/far/familien DK agtigt). 
Jeg har gjort køleskabet rent... for en måned siden. Daniel havde ikke rigtig nået sin tjans.. Bevares, han har jo et job fra 8-16 hver dag og i weekenderne har Hannibal og jeg erobret hans tid. Men i morges fik han lov til at sove længe og sove tømmermændene ud af sig. Og så slog det mig!! Ovnen! Hvis den ikke bliver ordnet, kan jeg ikke føde 'i fred'! Ja, sådan har jeg det med hængepartier lige pt! Så den kastede jeg mig altså over i dag! 
Og GUD hvor blev den skinnende! Så smuk har jeg aldrig set en ovn ;)

Nu skal det ikke lyde som om, det er det mest ophidsende der er sket i dag.. Så kedelig er jeg heller ikke. Vi har skam været aktive og ude og nyde det blå! Loppemarked, æblekage mm. har dagen budt på. Jo jo.. vi har hygget..

Men altså... Den ovn! Gud hvor er jeg stolt og rolig nu. Så NU må lillebror komme...


En glad blogger!

Tænk at der er nogle der synes godt om min blog :) Og tænk at der en én der ligefrem anbefaler min blog med rosende og flotte ord om mig, min blog og mit hjem! Heldige mig:)

I dag, da jeg åbnede min email, poppede der en rigtig sød mail ind fra en anden blogger, Ida Marie. Hun følger min blog og synes så godt om den, at hun har lavet denne flotte anbefaling på sin egen blog. Tjek den HER! Er faktisk ret stolt og fik røde kinder, da jeg læste det :)

Tak Ida Marie, fordi du lige gjorde min søndag endnu mere solrig! Og tak fordi du så trofast følger min blog!


lørdag den 22. september 2012

Græsenke #etellerandet



Guess what!?

Så er jeg græsenke igen, for endnu en aften :) 

Det har været en skøn dag, hvor jeg fik lov til at sove længe, stå op til duften af kaffe og stearinlys og gå en tur med mine drenge hen til en legeplads med geder, kaniner og høns. Det endte med røde kinder, ømt bækken og plus på kontoen! 

Her til eftermiddag/aften drog Hannibal og jeg afsted en tur ud til mormor og morfar for at spise aftensmad og hygge! Jeg tror Hannibal er udpræget B-menneske, for når vi er afsted nogle weekend-aftener og han får lov til at være oppe til sent, oplever vi en MEGET aktiv og glad Hannibal kl. 20-20.30 stykker.. Som om han helt 'vågner op' der. Det tror jeg han har fra min side af familien :) Desuden har han aldrig været 'det barn' der vågner kl. 5-6 stykker. Hvis han vågner kl. 7 i weekenden, synes vi det er ALT for tidligt.. Det er hans 'force'. Søvn. 

Nu er vi hjemme igen, Hannibal blev puttet 21.20 og jeg stener til en dårlig dansk film, mens jeg blogger og 'facebook'er'. Hov, det skal da lige siges, at Daniel er til fodboldafslutning og har vundet titlen som årets spiller :) Lidt pral, må man gerne på sin blog! 

Tror dog snart jeg vil krybe til køjs. Håber I har haft en dejlig lørdag :)


fredag den 21. september 2012

39+0 - Graviditetsstatus - Jordemoderbesøg og regnvejrshygge

Så nåede jeg 39 fulde uger og er i 40. uge. Kun en uge tilbage.. Eller dvs. jeg bliver nok sat i gang i næste uge! 

Jeg er just hjemvendt fra sidste jordemoderkonsultation. Alt var fint og lillebror vejer nu ca. 3400 g. Og jeg har taget 2 kilo på siden sidst. Jeg har I ALT siden start taget 5,5 kilo. Er ret tilfreds :)

Nu må han gerne komme 

Mavebilleder fra i dag:




 Som jeg snakkede om i tidligere indlæg, så har rastløsheden jo ramt mig. Dvs. jeg kan heller ikke falde i søvn om natten.. Hvilket SÅ vil sige at jeg er mega træt om dagen. Det er en rigtig ond cirkel.. For selvom jeg er træt i dagstimerne, så har jeg stadig svært ved at falde i søvn om natten.. Suk! 

Desuden er der ikke så meget mere redebyggeri jeg kan gå og lave. Kun småting. Så jeg har virkelig følelsen af, at der ikke er så meget at stå op til disse dage. Kun ventetid. 

Jeg prøver at nyde stilheden og min alenetid (som jeg faktisk værdsætter utrolig højt), så i dette regnfulde vejr, bliver jeg inde med film i sofaen, te i koppen og måske årets sidste roser i vinduet!


Jeg håber I får en dejlig weekend derude, trods efterårsvejret!


onsdag den 19. september 2012

Rastløshed...

... Det er nu den begynder at komme... den der rastløshed, som jeg er sikker på de fleste der har været gravide, kender til. Det er ved at være noget tid siden man har startet sin barsel. Tasken er pakket. Tingene er på plads. Man begynder at være 'mærket' af graviditeten. Man savner sin krop. Man kunne i princippet godt føde nu.

... Og så begynder det... 

Der er ikke så meget mere man 'kan gøre'. Ikke ud over at vente. Søvnløse nætter. Murren i maven. Tanker om fødslen.. Osv... Det er det, der fylder mit hoved disse dage og nu sidder jeg her, onsdag aften kl. 22.43 og kan ikke sove. Resten af huset sover, men ikke jeg... Tror endda lillebror i maven sover... 

Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg skal nyde de sidste dage her, inden det for alvor går løs med de søvnløse nætter og umådelig stor træthed! Men man bliver f***** så utålmodig alligevel! 

Kom nu lillebror! Vi vil så gerne møde dig! 

Nu går jeg i seng... Og så må vi se om jeg kan få noget søvn!

Godnat derude


mandag den 17. september 2012

Madplan på 'papir'!

Daniel og jeg laver madplan og handler en gang om ugen til hele ugen. Det er både billigt og sundt. Man laver nemlig ikke de der hurtige færdigretter, når man HAR handlet ind!
Jeg har længe ønsket at vi skulle have en tavle i køkkenet eller male en væg/dør med tavlemaling, så vi kunne skrive ugens retter op, men da huset her jo kun er lejet, er det begrænset hvor meget vi vil 'gøre ved det'. Det kommer jo til at koste os, når vi engang flytter. 
Men jeg har en ny plan...



Nemlig denne madplan-wallsticker i tavlefolie, som fungerer som en tavle hvor man kan skrive med kridt! SÅ SMART og SÅ dyrt! Så derfor forbliver den som et ønske lige pt. Men når der kommer lidt flere cash ind på kontoen, så tror jeg den kommer hjem og hænge på døren i køkkenet!

Den findes desuden lige HER


lørdag den 15. september 2012

38+1 - Graviditetsstatus - Vraltefanden med redebygger-genet

Nu synes jeg for alvor jeg er begyndt at vralte. Ikke hele tiden, men når jeg skal gå langt, eller har siddet i en forkert stilling.. Så vraltes der ;)

Nå, men kun under 2 uger til termin!! Wuupiii! Så skal den fødsel bare overståes, tak!

Foruden heftige halsbrænde (især om natten), ca. 20 tisseture om dagen, vraltning og blodsprængninger, så har redebygger-tendensen for alvor vist sig i denne uge. 
Jeg har simpelthen ryddet op, sorteret og pakket i stor stil! Nu er der virkelig ikke flere hængeparier tilbage i huset, som jeg kan gøre noget ved.. ALT er ordnet. Nu er jeg klar! Og det er virkelig atypisk mig! Jeg er lidt af et rodehoved, så der er normalt ALTID hængepartier her og der... Men ikke nu... Og det er helt mærkeligt.. på den fede måde :)
Det er lidt ligesom at have haft lektier hele livet og så pludselig slet ikke have nogle.. Man går hele tiden og tænker at der er et eller andet der skal ordnes... men det er der så bare ikke!

Her komme de obligatoriske mavebilleder:




Livmoderen er nu så stor:

Billedet findes HER
Et af mine mange projekter jeg fik ordnet, var bla. at stille tremmesengen ind i soveværelset og hænge min (lillebrors) fantastiske gave op!



Nemlig denne smukke elefanturo jeg præsenterede for noget tid siden, lavet af hende her!

Den klæder rummet så fint! 

Nu tæller jeg bare dagene og venter på at lillebror kommer til verden! Vi har forresten fundet et navn, men det vil jeg vente med at afsløre til han er her :) 

Kan I gætte hvad det er? Det har været på vores liste over navne...

God weekend!

fredag den 7. september 2012

37+0 - Graviditetsstatus - Tanker om fødsel!

Så er jeg fulde 37 uger henne, hvilket betyder at hvis fødslen skulle gå i gang nu, så føder jeg ikke for tidligt! Kun 3 uger til termin :) 

De sure opstød og søvnløse nætter fylder stadig en del for mig, men jeg tror også at de søvnløse nætter skyldes noget andet end 4-5 tisseture og ubehag i bækkenet... Nu skal jeg jo snart føde...

Jeg kan næsten ikke overskue at skulle igennem en fødsel igen (men det er jeg jo nødt til). Jeg må nok erkende, at jeg er en smule mindre kæphøj denne gang, end jeg var sidst. Af gode grunde vidste jeg jo heller ikke sidst, hvad det EGENTLIG var jeg gik ind til. Det ved jeg nu... Pyha, hvor jeg ved det! 

Det var jo en rigtig god fødsel sidst, selvom den varede 20 timer og Hannibal blev taget med kop. Men jeg havde en rigtig god oplevelse og var hverken nervøs eller bange på noget tidspunkt! Det tror jeg heller ikke jeg bliver denne gang, men bare tanken om alle de timer med veer, kan tage pusten fra mig lige nu. Det skal sådan set bare overståes, hvis du spørger mig... 
Jeg er ikke rædselsslagen for fødslen! Jeg ved bare godt hvad jeg går ind til denne gang ;)

Her er lige de obligatoriske mavebilleder og jeg undskylder 'søndags outfittet', men lige sådan et humør er jeg i, idag! Desuden tror jeg maven er sunket lidt, hvilket jo er meget godt, for så ligger han nemlig ikke og trykker så meget på lungerne mere. Til gengæld tisser jeg non-stop!






Livmoderen er nu så stor:

Billedet findes HER


onsdag den 5. september 2012

Så er pakken tasket...

... eller er det omvendt??

I så fald, så har jeg i dag taget mig sammen til at pakke pusletaske med mine og lillebrors ting. Babytøj, hue, sokker, vanter, sutter mm. Håndcreme, trusser, t-shirt mm. Desuden har jeg lagt dynen klar i liften. Dynen, som den sidste 1 månedstid har ligget mellem Daniel og mig, så den kan få vores 'duft'. Der er blevet vasket lagen og lagt på samt lagt et striktæppe ovenpå dynen... 

Nu står den bare klar!

Klar til at blive taget i et snuptag, når turen går til Skejby om mindre end en måned! Måske kun om små 3 uger eller før! Det er helt mærkeligt og meget tæt på nu! 

Jeg glæder mig og er meget spændt på samme tid.. Mon jeg kan klare endnu en fødsel?? Jeg håber!


mandag den 3. september 2012

Weekendens køb og loppefund... og et gammelt bekendtskab!

Så er det mandag igen og weekenden har bragt nye ting til huset (eller bare mest til mig). 
Jeg har lovet mig selv et par ting i denne graviditet. Et par ting jeg vil købe fra nye. Vi har jo næsten ikke købt noget til lillebror, da han jo kan arve stort set alt fra Hannibal, så denne gang ryger mine penge til lidt forkælelse til mig. 

Jeg har bl.a. gerne ville have en ny pusletaske, som (foruden en ammepude) har stået øverst på min ønskeliste. Jeg havde egentlig en bestemt i hovedet (gul læder-immiteret taske), men for det første var Daniel ikke heeeeelt vildt med den, for det andet har jeg ikke lige kunne få fat i den uden at skulle købe den på nettet, og det kunne være rart at prøve at have den 'mellem hænderne' inden købet. 
Men her i weekenden, var vi en tur i KRUTTER (se linket til forretningen i billedet i højre side) i Århus og de havde DEN! 
Ikke den jeg oprindeligt ønskede mig, men DEN taske! En mega meget federe pusletaske, der er ret unisex (hvis du spørger mig) og en meget federe farve. Desuden mere praktisk og større end den gule jeg havde set på. Den kostede desuden det samme, så der var kort betænkningstid inden jeg købte den! 
Jeg var nærmest helt høj, da jeg kom ud af forretningen :) Og ja... den har allerede været i brug til Hannibal! Jeg eeeelsker den!





Lækker mørk brun! Rummelig. Behagelig at gå med. Bare lige det jeg ønskede mig!

Desuden har jeg bestilt en ammepude på nettet i dag, som er den anden ting øverst på min ønskeliste. Den ser sådan her ud:

Den kan købes HER

Nu mangler jeg bare en håndcreme, som skal pakkes ned i tasken til sygehuset! En lækker håndcreme, som jeg købte til en nybagt mor i sommers, men som jeg egentlig gerne selv vil have fingrene i nu. Bogstavligt talt. 
Cremen er fra Dermalogica. 

Nu til andre køb jeg gjorde i weekenden. Ja, dankortet er nok en smule glødende...



En dejlig neutral neglelak, kan man vist godt kalde det. Jeg ledte lidt efter en, der ikke skreg af farve, men som alligevel kan 'glatte neglen ud' og skjule lidt af det hvide i spidsen. Og den her er faktisk udemærket. Tror også jeg skal have en der er lidt mørkere!

Desuden har der jo været ingerslevs marked i denne uge. Jeg var derude en tur med Hannibal, så jeg kunne ikke dvæle over tingene på samme måde, som når jeg er alene afsted. Har jo en vis herre i klapvognen der bliver utålmodig hvis vi holder stille for længe. Nå, men det blev til to fund. Kom af med 50,- i alt, så det er udemærket!


Et blåt net med polkaprikker og en dejlig 'uldet' cremefarvet lang cardigan fra Gina Tricot. 

Desuden har jeg fornyet et gammelt bekendtskab...

Kan I huske den her?


Gode gamle Nokia! Der aldrig går i stykker.... 
iPhonen kunne ikke mere efter godt og vel 3 år, så jeg tyede til denne, som jeg købte i sin tid (nok i 2009). Den har været igennem mine hænder, min fars hænder og er nu kommet tilbage til mig. Som reserve indtil jeg får en ny mobil. Ikke en disse er der sket med den... Den fungerer stadig 100%! Og lidt hyggeligt er det med sådan en 'retro telefon'.. Savner dog at kunne tage ordentlige billeder med den ;)

Håber I har haft en god weekend!