fredag den 19. juli 2013

Fødselsdagsønsker anno 2013 #2

Jeg går egentlig ikke med ret mange smykker. Og ofte kun de samme slags. 
Jeg har haft min YNDLINGS fingerring fra Anne Black mange gange. Når jeg siger mange gange er det bogstaveligt talt, for den er nemlig af porcelæn og kan hverken klare at blive tabt eller slået ind i en dør, eller sågar bare når man sætter hånden/fingeren hårdt ned på et armlæn (som jeg desværre erfarede for et par dage siden). Jeg har nok haft 8 af de ringe, for jeg køber fluks en ny når de går i stykker. Jeg ELSKER den ring. Men jeg må nok indse, at efter 1,5 års smukt bekendtskab er jeg nødt til at komme videre. Købe en ring der holder til mit temperament ;)

Derfor tilføjer jeg liiige et par ringe til ønskelisten:

Dem her har jeg faktisk været forelsket i længe. Hvis jeg skulle vælge én skulle det klart være den med den mellemstore 'cirkel'. De kan købes lige HER

Den her er forholdsvis ny (så hvidt jeg ved). Jeg kan godt lide enkeltheden der får et lille twist af pastelfarve. God hverdagsring. Findes HER

Denne er ring er så smuk på! Jeg har set et par stykker med den og jeg synes virkelig den klæder en finger. Så at sige :) Den findes lige HER
  


mandag den 15. juli 2013

Fødselsdagsønske anno 2013 #1

Nu er der efterhånden ikke såååå lang tid til min fødselsdag og jeg begynder så småt med ønskerne. Det er altid godt at have en ønskeliste klar :)

Første ønske er en ny vinterjakke. Denne her har jeg forelsket mig i indtil videre. 



Den findes lige HER og den skal være i str. M


En aftentur til stranden

Vi nyder i store drag at Daniel har ferie og ikke skal 'tidligt op'... Selvom man som småbørnsforældre alligevel står tidligt op.. ;) 
I går aftes efter aftensmaden tog vi en spontan tur til den permanente (strand) med ungerne. Hannibal elsker at være ved vandet og kaste sten, samt dyppe støvler (og sokker) i vandkanten. Han nød det også i store drag i går og var ikke til at få med hjem! 


Århus i aftensol <3

Jonathan sur over at han ikke måtte putte de store sten i munden og heller ej måtte spise sandet! 




Et ægte familie-selfie ;)


Det var en dejlig aften. Vi var først tilbage 20.30 ca. og frisk luft inden sengetid gør trætte børn og glade forældre ;)


fredag den 12. juli 2013

Ferien blev skudt igang!

Jubiii!!! Wuhuuu!! Og ja jaaa jaaaa!!! I dag kl. 15.30 gik Daniel på (længe ventet!!) ferie!!! Vi har sådan glædet os til ferie i titusind år og tænkt sig, nu kom dagen. 
Mens Daniel i dag har talt ned på arbejdet, har Jonathan, Hannibal og jeg været en tur ude hos mine forældre for at nyde solen og besøge moster, som lige var en tur forbi med sin kæreste. De bor ellers i KBH, så jeg ville lige nå at se dem lidt inden de tog vest på igen :)

Hannibal og jeg har fundet jordbær i mormor og morfars have. Her tilbyder H et jordbær til mormor, fra trillebøren. 

Min mor gav mig lige en lille studsning. Det ville Hannibal også. Han fik klippet pandehåret... nåååeee...

Der bliver leget lystigt med vand under parasollen.

Hannibal prøver morfars smarte hat med ventilation 

Her hjemme igen efter at have hentet far, drukket en kop kaffe på 'Sigfreds' og spist Annettes sandwich. En lille gris, der ELSKER mad :)

Børnene er lagt og jeg skyder for alvor ferien igang med en isbåd! Ohøj derude og god sommer!
Ahhhh... det har været en dejlig dag. Nu sover ungerne og jeg sidder med benene oppe og nyder roen! 
Gaaaaaab... Tror sørme sengen kalder på mig... "kommer nuuuu" 

Godnat

torsdag den 11. juli 2013

Livet på det sidste ifølge min mobil

Det er nu smart at man kan dokumentere sine dage, dejlige øjeblikke eller bare hvad aftensmaden bød på, med et enkelt 'klik' fra telefonen. Det har jeg gjort en del de sidste par uger og nu foreviger jeg det her på bloggen (ikke kronologisk rækkefølge)



Den lille Jonathan kan nu kravle og kravle hen til de ting der er sjovest at lege med

Minder mig om barndommen!!







Sidste dag i mødregruppen!




Hjælper far med aftensmaden!




Handlet ind til ugen






Jeg elsker denne tid på året hvor man kan tilbringe en masse tid i haven. Omend det kan være lidt hårdt for ungerne i varmen. Så er det godt man kan slå en parasol op i solen :)


fredag den 5. juli 2013

Jonathans navngivning

SÅ! Langt om længe kommer her endelig indlægget om Jonathans navngivningsfest d. 22/6-13, hvor overskriften var hygge og glæde frem for udseendet (vi gik ikke så meget op i pyntning og borddækning).

Først og fremmest vil jeg sige, at det var en enormt hyggelig og afslappende fest! På trods af, at vi selv lavede maden, dækkede bordene og ryddede op efter festen var der ingen (eller meget lidt) stress. 
Daniel havde taget fri fredagen inden festen, så vi kunne lave det meste af maden, samt tage ud og pynte op/dække bord på min mors institution, hvor festen blev holdt. Samme sted som Hannibals navngivning. Vi fik et par søde piger ud på selve dagen, til at varme maden og servere den. Det gav altså lige stressniveauet et dyk nedad!

Vi blev overvældet med gaver, lege og kys. Hannibal tilbragte det meste af dagen ude på legepladsen sammen med de to fætre og selvom det stod ned i stænger, så havde de også en fest på den store legeplads. 

Da vi kom hjem var vi mættede (på den fede måde) af indtryk, snak og grin. 

Det var en uforglemmelig dejlig dag og den printer sig fast i min hukommelse. Og nu bliver den også indviget på bloggen. 

Jonathan Skak Mandal Doktor 
Bordet (og babymad)

Maden. Det var enkelt og hjemmelavet (DET HELE) og det smagte skønt!

Hannibal i sin fine skjorte med hajer på :)

Gang i snakken (det er vi rigtig gode til i min familie)

Hannibal får sig en gyngetur på legepladsen

Og fem minutter efter er han en faaaaarlig drage! (Åh, hvor jeg dog elsker ham)
Min mor havde læst om en tradition hos indianerne, hvor, at når man skulle navngive sit barn, skulle barnet en runde mellem folk i hele stammen, hvorefter alle skulle spytte(!!!) i barnets mund... Øhøm... Vi nøjedes med at kysse :)






Da festen lakkede mod enden og folk begyndte at tage hjem, tog drengene sig en velfortjent slapper i en sofa med moster.

Et meget sigende billede af Hannibal på vejen hjem fra en dejlig fest. 
Både Daniel og jeg synes det var en yderst vellykket fest og den var ligeså skøn som Hannibals navngivning
Nu er den blevet foreviget på bloggen og jeg vil kigge tilbage og mindes en god tid.