mandag den 25. november 2013

Vinteren og dens luner...

Nu træder vi snart for alvor ind i vintermånederne og det kan mærkes i huset.

Jeg er egentlig ret vild med denne tid på året med røde kinder, frisk luft og smukke glinsende sorte morgener… MEN… hver ting har en pris. Prisen for denne tid er alle dens forbandede sygdomme. 
Lige i skrivende stund ligger drengene og hoster om kap i sengene, mens 11-tallene ingen ende synes at tage. Lige som jeg troede vi fik et break fra 3 ugers on/off roskildesyge, så kom influenza-symptomerne langsomt snigende… Og nu synes jeg faktisk det gerne må fise af… alt det der sygdom…

Tænk sig, at det næsten kommer bag på mig hver vinter. Altså hvor meget sygdom der egentlig er i luften. Det bliver især forstærket med børn og ISÆR med flere børn, der ynder at mysse hinandens snotmunde til stor væmmelse (og også lidt glæde) hos forældrene. De bliver bare VED med at smitte hinanden. Som en skrue uden ende. Det er godt jeg er SÅ glad for mit studie, ellers ved jeg ikke om jeg ville holde til at stå op hver morgen 4.35 efter sammenlagt 4 timers søvn, pendle i 3 timer, have 6 timers undervisning, pendle 3 timer hjem igen, spise aftensmad, tørre snotnæser, putte unger og gå kold. Sådan ca. ser min hverdag ud. Kæreste? Jo, han eksisterer herhjemme… lidt endnu i hvert fald… Krydser fingre for han har lyst til at blive… 


lørdag den 16. november 2013

Hannibal 3 år

Hold nu op det er lang tid siden jeg har lavet et indlæg i min ellers elskede blog. Jeg er stadig glad for den, men grundet eksamen og almen travlhed, så er det først nu jeg kan sætte mig ned og lave et indlæg igen. 

For snart en måned siden blev ældstesønnen hele 3 år. Han er bare blevet så stor og rigtig børnehavedreng. Han har desuden udviklet sig med lynets hast siden han startede i børnehave… Synes bare lige jeg vendte ryggen i to min. og nu kan han alt muligt selv.. undtagen det der med toilet og ingen ble.. det er han ikke fan af endnu. Til gengæld blev han lige 'sprog testet' og ligger et godt stykke over, hvad man kan i hans alder. Jeg blev meget overrasket og samtidig glad og stolt :) 

Vi har holdt Hannibals fødselsdag to gange i den weekend han fyldte år. Jeg fik taget et par billeder, som jeg vil forevige nu på bloggen…

Ahh… kan mærke jeg har savnet at lave indlæg/dagbog! Det er rart at sidde ved tasterne igen! I love it… Overvejer også en lille stilændring på forsiden… to be continued!! 

Nå, men her kommer der lidt billeder fra den store dag med den store dreng :)








Vi havde simpelthen to fantastiske dage. Hannibal blev ved med at sige: "det er mig der har fødselsdag i dag, ikke Jonathan!!" og så sang han (så godt han nu kunne) konstant 'I dag er det Hannibals fødselsdag…'-sangen som lød nogenlunde sådan her; "Hurra, huraaa det' dejlig føllessdag.. Hurra, hurraaaee, det' dejlig føllessdag…" Hehe..

Min elskede pruttemand! Tillykke til dig! Du har gjort mine sidste tre år hårde, sjove, rørende og helt fantastiske!!