lørdag den 28. december 2013

Julen i billeder!

Jeg er simpelthen for dårlig til at holde min blog opdateret for tiden. Nytårsfortsæt er, at lave flere gode og hyggelige indlæg. Jeg elsker nemlig at kigge tilbage og mindes de gode stunder. 
Her kommer lidt billeder fra juleferien og dagene inden. Vi har haft en dejlig jul, omend lille Jonathan blev ramt at feber, snot og hoste. Så hans jul blev tilbragt på skødet af enten mig eller Pappi… eller morfar :)
Ellers synes jeg det gik godt og alle julegaverne hittede hos ungerne. Hannibal havde sågar slet ikke tid til at spise morgenmad de følgende dage efter juleaften, fordi han skulle lege med alt sit legetøj. Hvilken fryd. 
Her kommer lidt billeder fra vores uge i julen.

Det blev så denne jul, hvor jeg lærte at flette julestjerne. Det blev ligesom en slags mani for mig og nærmest helt mediterende at gøre. I kan derfor måske forestille jer hvor mange julestjerne der lå omkring i huset… øhøm..

En morgensulten Jonathan spiser havregrød i lyset af kalenderlyset. 

Hannibal og jeg tog en tur sammen ud for at købe julegaver. Her inden vi tog afsted, syntes han, at han skulle have mine sko på :) 

Når man shopper de sidste julegaver, er kage et must. Her på 'pit stop' på Joe & the juice i Bruuns galleri. 

D. 23. Dec. tog far på arbejde den sidste gang inden juleferie. Derfor hyggede jeg hjemme med drengene og lavede kage.. alt det kage… det gør en rund og glad ;)

D. 23. dec. var også dagen hvor Jonathan blev hårdt ramt af feber, hoste og snot. Stakkels lille prut!

Juleaften blev tilbragt i Skanderborg hos Daniels mor, søster og mormor. Her leger H med Daniels gamle playmobil. Det legede han med det meste af dagen og helst sammen med faster :)

Lysene i juletræet bliver tændt inden der danses rundt om det. H var helt oppe og køre!

Her venter H artigt på gaver...

Her nyder han en stille stund i sit nye riddertelt et par dage efter juleaften.

Det blev også til et kort smut i den gamle by. Her i konditoriet med to bjørnebrødre!
Alt i alt har det været en dejlig jul indtil videre. Jeg håber I alle kommer godt ind i det nye år :)