søndag den 20. januar 2013

Husets ansigtsløft #1 - stuen og legehjørnet

Siden vi flyttede i hus (lejet), er der sket en del med indretningen! Jeg holder nok aldrig helt op med at indrette, flytte rundt, tilføje, fjerne osv. Men lige nu er jeg efterhånden ved at blive godt tilfreds med de fleste rum. 
Stuen er bla. ved at blive som jeg gerne vil have den (mon ikke jeg alligevel finder nye ting at indrette i stuen alligevel??), så her er en lille billedserie af stuen som den ser ud nu: 

En del er sket! 
Stuebordet er skiftet ud med et mindre bord, da jeg var træt af, at det andet var så stort. I mit univers, skal et stuebord være lille. Vi har ændret TV-møblet, som du kan læse om HER. Jeg har fået foræret to smukke træstamme-lysestager (tak til min far). Vi har fået en ny stol (skulle lige vende mig til den) med en smuk pude i (tak til storesøster for den) og jeg har købt HAY puder i sofaen for mine fødselsdagspenge. Flere ting er sket, men dette er blot nogle få af dem..

Desuden har vi rykket Hannibals legehjørne hen til køkkenet og hans eget legekøkken.


Vi har slået en trækasse op med alle Hannibals bøger, fået en ølkasse ind til tæpper og til at sidde på, tilføjet lid ting i køkkenet og fået to kasser fra IKEA ind til både Hannibals og Jonathans ting. Det fungerer rigtig godt på denne måde synes jeg!

Det var lige et lille boligindlæg herfra! Snart kommer der flere billeder fra spisestuen, hvor der også er sket lidt :)

Go' søndag herfra!


2 kommentarer:

Dottie sagde ...

Hvor bor i bare fint!
Er vild med sofabordet og lampen der hænger over :D

Kia sagde ...

Mange tak skal du have!