lørdag den 16. november 2013

Hannibal 3 år

Hold nu op det er lang tid siden jeg har lavet et indlæg i min ellers elskede blog. Jeg er stadig glad for den, men grundet eksamen og almen travlhed, så er det først nu jeg kan sætte mig ned og lave et indlæg igen. 

For snart en måned siden blev ældstesønnen hele 3 år. Han er bare blevet så stor og rigtig børnehavedreng. Han har desuden udviklet sig med lynets hast siden han startede i børnehave… Synes bare lige jeg vendte ryggen i to min. og nu kan han alt muligt selv.. undtagen det der med toilet og ingen ble.. det er han ikke fan af endnu. Til gengæld blev han lige 'sprog testet' og ligger et godt stykke over, hvad man kan i hans alder. Jeg blev meget overrasket og samtidig glad og stolt :) 

Vi har holdt Hannibals fødselsdag to gange i den weekend han fyldte år. Jeg fik taget et par billeder, som jeg vil forevige nu på bloggen…

Ahh… kan mærke jeg har savnet at lave indlæg/dagbog! Det er rart at sidde ved tasterne igen! I love it… Overvejer også en lille stilændring på forsiden… to be continued!! 

Nå, men her kommer der lidt billeder fra den store dag med den store dreng :)
Vi havde simpelthen to fantastiske dage. Hannibal blev ved med at sige: "det er mig der har fødselsdag i dag, ikke Jonathan!!" og så sang han (så godt han nu kunne) konstant 'I dag er det Hannibals fødselsdag…'-sangen som lød nogenlunde sådan her; "Hurra, huraaa det' dejlig føllessdag.. Hurra, hurraaaee, det' dejlig føllessdag…" Hehe..

Min elskede pruttemand! Tillykke til dig! Du har gjort mine sidste tre år hårde, sjove, rørende og helt fantastiske!!


Ingen kommentarer: