søndag den 13. marts 2011

Knækbrød, Katja, kaffe og kærlig gå-tur!


I dag stod det i kaffens og hyggens navn! Min gode veninde Katja kiggede forbi fra KBH til en lille kop te og en gang knækbrød. Hun skulle med sin mor ned i ridehuset og se DM i kaffe-barista. Hmm... Gratis kaffe og gåtur, ja tak!! Så det endte selvfølgelig med at Daniel og jeg trillede en tur ned og fik lidt kaffe og en derefter tog en dejlig gåtur gennem Århus. 
Desuden havde vi i denne weekend været et smut forbi mine forældre og med hjem, har jeg fået mig en fantastisk sy-bog med børnetøj fra 80'erne! Tak for lånet, mor :) Så her kommer der en lille billedserie med weekendens godter

Dejlige hjemmelavede knækbrød
og en blomst i vinduet :)

Det var ikke kun Daniel og jeg der syntes
kaffen var spændende. Hannibal lurer
fra barnevognen

Den fantastiske 80'er bog med lækre anoraker
og gode billeder!

På billedet her ses bl.a. min gamle yndlings
bar/disco 'Fabriken'.. desværre har
'Heidis bierstube' taget over... Snøft snøft


4 kommentarer:

Naja Luise sagde ...

Ja, snøft for Heidis, og gravøl til Fabrikken... Men eftersom vi nu er skide ansvarlige (læs: kedelige, sidder hjemme og passer børn meget tidlig morgen, og derfor ikke gider at have tømmermænd) forældre... Og JEG er flyttet til Esbjerg, så er jeg færdig med at begræde det! Men ja, hvor skal man nu gå hen i 8000?

Hannibal og elefanterne sagde ...

Jamen nu da vores kære fabrik (R.I.P.) ikke er her mere, så tror jeg folk tager på studenterhuset, V58 og shen mao som ligger ved sway... Men I dont know.. har af gode grunde ikke været i byen i et stykke tid ;-)

Laerke sagde ...

Haha, så kan Hannibal komme til at gå i det samme tøj som vi gjorde for 20 år siden! Nice :)

Hannibal og elefanterne sagde ...

Ja, det er sgu da for sjovt :-)