torsdag den 31. marts 2011

Lortedag!!

Kender I det at man har nogle dage der er så dejlige, at man ikke vil have den ender og desuden tænker tilbage på den og smiler lidt..? Det her er IKKE sådan en dag!!! I dag er jeg den største sortseer... Alting er elendigt i dag! Min fremtid ser mere eller mindre halv usikker ud, Hannibal sover elendigt om natten og har desuden ikke skidt i over et døgn nu, vi bor i et uoverskueligt flytterod, jeg er stadig FED efter graviditeten samtidig med at have dårlig samvittighed over at have spist en daim i går, mit hår falder af i lange baner..
Høj hårgrænse... UF!


.. jeg har ingen penge, har lige spist de sidste riskiks og så skal vi fandme have frysepizza i aften... that does it!! Åha.. så kom jeg lige af med alt min frustration.. tak blog! 


Jeg kan sagtens skrive det her, for jeg ved at med modgang kommer også medgang, så det skal nok vende og normalt er jeg slet ikke en sortseer! Men nogle gange overskygger det elendige alt det gode.
'Okay Kia, dyb indånding! Nu ser vi på alle de positive ting':
Jeg har den bedste kæreste i verden, vi skal hygge med at pakke ned i weekenden, vejret bliver snart godt, så man kan løbe nogle gode lange ture, jeg har købt amme-vitaminer så håret gerne skulle blive bedre, vi skal lave lækker grydestegt kylling på lørdag og jeg har den dejligste sunde og raske søn, som faktisk i skrivende stund ligger og skider højlydt... tænk at man skulle blive SÅ glad for snart at skifte en lorteble :) Hmmm... måske er tingene allerede ved at vende sig?8 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

Jeg kan godt forstå, du er bekymret, nu når lærersituationen ser sådan ud i Århus Kommune (og resten af landet, for den sags skyld). Jeg er også lærer og har i disse dage ondt i maven over, hvorvidt jeg bliver fastansat eller om jeg rger ud (er ikke fastansat pt, men har været fastansat i 4 år - måtte dog sige min stilling op i januar, da min tdiligere skole ikke ville give mig orlov for at prøve, om Strandskolen var noget for mig). Det er en frygtelig situation, og jeg har ondt af alle dem, der bliver foærdiguddannet i år - de startede på uddannelsen i en tid, hvor samfundet skreg efter arbejde, og se så nu! Jeg kan dog høre, at der skulle komme et kæmpe boom i pensioner inden for de næste år - så mon ikke det vender? Lad os håbe det.
Og det med håret er da noget træls noget! Vil det ikke hjælpe med at holde op med at amme?
Ja, jeg har nok ikke gjort dit humør bedre - det beklager jeg.

KH
Anna

Louise sagde ...

Ohh no - det lyder ikke rart!! Men jeg fik læst det som at det var dig der ikke havde skidt i et døgn. Og beklager men grinede altså lidt, og tænkte at du var da vældig bramfri sådan at skrive det på din blog.. Ja beklager ;)
Håret skal nok blive bedre, bare vent, det kommer tifold tilbage til dig.
Kh Louise

Laerke sagde ...

Hehe, jeg grinede ogsaa lidt, men mest fordi du jo har ret - du kommer ovenpaa igen. Taenker paa dig!

Hannibal og elefanterne sagde ...

Anna: Ja, det er sgu noget værre noget med de stillinger er ikke er til os lærere. Bare da jeg startede i 2008 hed fremtiden: Du kan vælge og vrage som du vil mht jobs! Men sådan er det sgu ikke mere. Kender flere der er nyuddannede men må se laaaangt efter jobs :(
Overvejer også at stoppe med amning, da Hannibal er blevet rigtig svær at amme... der går virkelig lang tid imellem han gider spise.. gerne 6 timer. Men mit problem er, at han ligesom har glemt hvordan man sutter på sutteflasken.. rimelig stenet eftersom han har gjort det meget førhen...Hmmm.. Noget du kender til og har råd om?

Louise: Hahahahahahaha.. Ej ej, mit system fejler heldigvis intet! Håber sådan håret kommer tilbage! Føler jo nærmest ikke jeg kan gå uden for en dør!!

Hannibal og elefanterne sagde ...

Lærke: Tak! Det er rart at vide :)

Anna Svenning sagde ...

Hvad angår sutteflasken tror jeg ikke der er andet at gøre end at blive ved med at få det til at lykkes - min pige startede tidligt med sutteflaske, så det var heldigvis aldrig et problem, hvorimod en fra min mødregruppe måtte kæmpe en hård kamp for at få det til at virke.
Måske han skal være sulten nok?

KH
Anna

Hannibal og elefanterne sagde ...

Hannibal fik faktisk også sutteflaske helt fra starten.. det er derfor det er så underligt, at han pludselig ikke kan :( Nu har jeg sendt kæresten ned i byen for at købe en anatomisk sut til flasken... hans sutter er nemlig alle anatomiske, så det kan være det hjælper... Vi HAR nemlig prøvet tricket med at han er sulten nok og så drikker han da af flasken, men slet ikke på den rigtige måde. Sutten kører rundt inde i munden.. han kan slet ikke finde ud af at lave den der vacuum-effekt med den... det er altså underligt!

Naja Luise sagde ...

Kender det alt for godt søde...
Sådan nogle dage er der bare..Håret kommer tilbage... Jeg var nærmest skaldet efter Gregers!

Flytter I til 8210???