lørdag den 2. april 2011

Invitation til navnefest!Ja, godt nok var min torsdag ikke just sjov og ballade, men det gjorde fredag heldigvis op for. Min dag startede dejligt ud med en lang gåtur med Mette og lille Virgil i smukke, smukke risskov. Det var helt forårs-agtigt og det blev faktisk så varmt at jeg måtte smide jakken og tage huen af Hannibal.. What a feeling!! 
En anden god ting var at jeg kom i tanke om alle navnefest-invitationerne der skulle laves! Jaaaa... et hyggeligt stille og roligt krea-projekt i vente, I like! 
Min idé med invitationerne var, at det ikke skulle være for 'tingel-tangel-agtige', men postkort størrelse med skrift på den ene side og et billede på den anden side. Så skulle de pakkes ind i mørkt indpakningspapir, have bånd rundt om og en stjerne på. 
Jeg synes selv de blev rigtig fine og nu skal de bare sendes ud. Jeg skal ikke engang på posthuset og hente frimærker.. næ nej, ved hjælp af det nye 'sms-et-frimærke-system', kan jeg bare sidde på min flade i sofaen og sms'e frimærker på mine kort :) Ja ja... man skriver bare 'porto' til 1900 og så kommer der nogle tal man skal skrive på brevet! Det er sgudda smart!!?


Klippe, klippe klistre

Rod i flytterod


2 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

De ser rigtig fine ud! Godt humøret er bedre.

KH
Anna

Hannibal og elefanterne sagde ...

Tak skal du have :-) Ja, humøret er bedre og vi har fået Hannibal til (lidt) at tage flaske nu! Vi købte en anatomisk sut til den... det virkede! God weekend til dig!

Kh Kia