lørdag den 9. april 2011

Krea-dag, ostebord og dejlige drenge!

Det er i sandhed en forårsdag i dag! Hvor er det bare dejligt! Det er lige noget vores lille mini familie trænger til efter en halv hård uge. 
Ja, det startede med at vores vask stoppede fuldstændigt til! Hverken afløbsrens, sugekop, afmontering af rørerne eller kogt vand hjalp.. Så vi måtte ringe til administrationen, så de kunne sende en VVS mand ud. Men inden han kom, fredag, løb der så, torsdag aften, vand ned i en stikdåse der er monteret under vasken (smart, hva'?) og PUF lød det og alt strømmen gik. Der sad vi så, selv helt paf, på sofaen i kul sort mørke... Nå, det var så hvad det var, men vi kunne jo hverken vaske op i vaskemaskinen eller i vasken, da alt jo var stoppet til, så langsomt kom der en uudholdelig stank af affald og gamle madrester i hele huset... mmmmmm... Det var jo næsten pinligt at invitere Nina op til krea-dag, fredag, men det var virkelig en dag jeg så frem til, så jeg måtte jo bare forklare Nina situationen. Hyggelig dag blev det da også.. Jeg nåede ikke at være så kreativ, men det gjorde Nina, der malede et par navneskilte til nogle venner.


Nå, men fredag kom VVS manden så og fiksede det hele... troede vi. For godt nok var vasken ikke stoppet mere, men til gengæld virkede vaskemaskinen ikke, og det gør det faktisk stadig ikke :( Så mandag skal vi endnu engang ringe til administrationen så de kan komme og fikse den. 
Men vi kunne til gengæld få vasket alt det klamme service af og efter en gang god udluftning lugter her slet ikke mere.. jaaaa! Så lørdag har stået på gåtur i lækkert solskin efterfulgt af (sindssygt) lækkert ostebord i gården. Dejligt, dejligt! 

Så skøønt det dog var med ostebord. Jeg fik tilmed en lille blomst af Daniel.. Uh, jeg er heldig ;) Men smuk og forårs-agtig er den da!
... og her til sidst, et par dejlige billede af et par dejlige drenge der nyder de sene eftermiddagstimer på tæppet. Var egentlig ved at gå amok over spillemaskine-legetøjet der overdøvede 'Fat Freddy's Drop' på højtalerne.. men nå de nu er så søde, så gør det ikke noget alligevel :) Go' weekend til jer alle!
Ingen kommentarer: