mandag den 14. november 2011

Tanker, bekymring og usikkerhed..

Som mange af jer ved, så søger jeg ind på jordemoderstudiet her til sommer. 
Jeg søger ind på kvote 2, da jeg ikke har et højt nok gennemsnit til kvote 1. 


Jeg er SÅ opsat på dette studie, at tanken om ikke at kunne komme ind, gør helt ondt i maven og jeg kan ikke spise eller slappe af, når den tanke rammer mig..
Risikoen for at jeg ikke kan komme ind, er der jo og den er ikke lille, selvom jeg selv synes jeg er en god kvote 2 kandidat. 
Nogle dage tænker jeg, at jeg helt sikkert kommer ind.. andre dage tænker jeg at det aldrig kommer til at ske. 


Her til januar, skal jeg læse to 1/2-års fag på VUC Århus, i forbindelse med optagelsen på studiet. Jeg har tænkt mig at knokle med de fag, så jeg kan få nogle gode karakterer, og forhåbentlig vise, hvor engageret jeg er, for at komme ind. 


Jeg kan ikke bære, at tænke på, at jeg ikke ved hvad der skal ske i min fremtid. Jeg kan ikke bære at tænke på, hvis jeg ikke kan komme ind på mit drømmestudie. Kan man nøjes, når man har fundet ud af, hvad man virkelig vil? 


Åha.. Opløftende ord i denne tid modtages med kyshånd! 7 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

Jeg kender udmærket følelsen. Det værste er, at det (næsten) er ude af dine hænder. Du kan gøre et godt stykke arbejde det næste halve år, skrive en god ansøgning - men så heller ikke mere. Det kræver hårdt arbejde at acceptere det. Men jeg vil anbefale dig at prøve. Du kan hverken gøre fra eller til, og det nytter ikke noget at ødelægge sig selv eller sin hverdag med det.

KH
Anna

Kia sagde ...

Hej Anna!
Du har ret! Og det er næsten det der er det værste.. det med at det er ude af mine hænder :( Jeg kan, som du siger, gøre mit, men så kan jeg heller ikke mere.. bare vente.. og vente.. suk!!

Trine Bruun sagde ...

Kære Kia,

Jeg forstår jo virkelig godt, hvad du går og føler nu. Ville ønske, at jeg kunne sige noget opmuntrende, men der er nok ikke ret meget, der vil ændre på den følelse, du går rundt med. I stedet vil jeg bare skrive, at jeg tror på dig, og krydser alt, hvad der krydses kan - Jeg tror, at du vil blive en fantastisk jordemoder (:

Knus fra Trine

Kia sagde ...

Hej Trine!

Sikke da en skøn besked :) Tak skal du have! Jeg misunder dig jo virkelig lige nu og synes det er SÅ sejt at du skal være jordemoder! Tak for beskeden, det varmede!

Knus

Anna sagde ...

Dejligste Kia. Du skal ind - om jeg så skal ringe til dem og fortælle dem, at de SKAL optage dig - alle kvinder, der får dig som jordemoder vil være heldige (jeg håber jeg bliver en af dem på et tidspunkt)! Som Anna skriver, så er det jo desværre ude af dine hænder, når først du har sendt ansøgningen afsted, men indtil da kan du jo gøre alt hvad der står i din magt, for at det bliver den bedste ansøgning ever. Du skal tro på det og gå efter det - man skal altid gå efter sin drøm. Jeg krydser alt hvad der krydses kan, når den tid kommer og skal nok være der til at fejre eller trøste afhængigt af udfaldet! Som du kan se på min blog, kører mit humør også lidt op og ned for tiden...vi må snart ses og opmuntre hinanden!
Kæmpe knuser og tanker til dig

Kia sagde ...

Hej Anna!
Tusind tak for de fine og rare ord! Rart at vide at man har folk omkring sig, der tror på en! Det gør de svære tider lidt letter :)
Håber snart vi ses så vi kan være hinandens 'skuldre' ;)

Knus

Anna sagde ...

Jaaaa, lad os ses og være skuldre for hinanden :-) jeg er hjemme fra Vejle i morgen, så kan vi lige sms'e sammen om hvornår det kan passe. KNUUUUUS