onsdag den 4. januar 2012

Sucker for street-art!


Her kommer lidt onsdags 'tidsfordriv' I kan hygge jer med.. Hvem ved, måske læser I det først i morgen, så kan I hygge jer lidt med det der.


Ja, som overskriften lyder, så er jeg kæmpe street-art fan! 
Ikke nyttesløst kedeligt grafitti, men decideret gadekunst der er 'breath-taking'.. det er noget af det fedeste jeg ved! 

Som jeg har skrevet før, så er jeg ikke helt uden kunstneriske evner. Jeg har altid haft en flair for det kreative indenfor kunsten. Ikke kun male/tegne, men også alt muligt andet der har med kunst at gøre. Da jeg var yngre tegnede jeg konstant, når jeg ikke dagdrømmede (i timerne). Og jeg var dygtig. Der er desværre ikke blevet meget tegning eller andet i mine unge år, og så falder jeg lidt af på den... men hvis jeg får god spontan inspiration, så kan jeg stadig ;) 
Det er mere alle andres kunst jeg er optaget af for tiden. Som fast gæst på ARoS får jeg ofte afløb for mine kunst-abstinenser, når der er nye udstillinger. Lige for tiden tjekker jeg en del street-art ud. Efter at Århus fik mere og mere af den slags bla. af ham her, har det åbnet mine øjne for hvor meget fedt street-art der findes rundt omkring i verden. 

'Husk mit navn' på Frederiks allé i Århus

Er ikke lige klar over hvor netop dette skilt er, men har set et tilsvarende på ved ridehuset

Desuden findes der en side med det mest fantastiske street-art verden over.


Er det ikke bare for fedt!? Tjek siden ud, man kan bruge laaaang tid på det smukke gadekunst!7 kommentarer:

Lærke sagde ...

Sejt. Mine favoritter en sedlen med "love" og klemmen.

Kia sagde ...

Ja, den med sedlen er også min yndlings! Klemmen er også ret så fed!

Marianne sagde ...

Tak for en god oplevelse med at læse din blog! Jeg nåede dog ikke helt til enden, men jeg kom langt.

Hvor er det bare den yndigste dreng, jeg længe har set, du har! Det må man sikkert ikke sige, når man selv har to drenge, men nu gjorde jeg det alligevel. ;)

Herhjemme er vi også glade for street art. Allermest min mand, der har lavet en film om det. Den hedder Inside Outside og er blevet vist på diverse filmfestivaller og flere gange på DR2. Ligegyldig information, hvis du ikke har set den, men det kunne jo være. :)

Kia sagde ...

Hej Marianne!
Tak fordi du læser med, og tak for de fine ord om min søn :) Det bliver man helt stolt over som mor!

Ej, hvor mega sejt at din mand har lavet en film om det. Har ikke set den, men skal da næsten se om jeg ikke kan se den et eller andet sted fra. Så har han sikkert også set Banksys film 'Exit through the gift shop'???

Marianne sagde ...

Ja, den film har han. Han har vist bidraget med nogle billeder til den.

Kia sagde ...

Wow, hvor sejt :) Er han mediegrafiker eller noget i den dur???

Marianne sagde ...

Han er journalist og tidligere graffiti-entusiast (det er han vel egentlig stadig, men det har nok mere udviklet sig til at være street art-entusiast), så den verden har han været tæt på, siden har var helt ung.