mandag den 13. februar 2012

Opkast-syge.. øv :(

Jeg havde håbet at kunne slippe igennem vinteren uden denne hersens frygtelige omgangssyge, folk render og får lige for tiden. Men nej, i nat kastede jeg op med 2 timers mellemrum, indtil min mave ikke havde mere at gi' af. 
Jeg var til sidst nødt til at ligge mig ned i sofaen, da jeg både kan sidde mere op her, og ikke skulle rende op og ned ad trapperne til toilettet. 
Lige nu går det i en ok retning. Jeg har ikke kastet op siden kl. 4.30 i morges, men er langt fra ovenpå igen. Jeg har lige vovet mig hen i køkkenet for at spise en halv grovbolle, men kan mærke at maven stadig brokker sig, når der kommer 'fast føde' ned. 
Planen er, at jeg holder mig til A38 eller yoghurt i aften.. så må vi se hvad morgendagen bringer. 


Ikke nok med at jeg lå hele natten med opkast, så blev min kære Daniel også syg med hoste, feber, ondt i halsen og ondt i hovedet i nat, så han var nødt til at melde sig syg fra job (hvilket han ellers ALDRIG gør!). Det er et held at Hannibal ikke er ramt (endnu). Og et held for os også, for det betød at Daniel kunne aflevere ham i dagpleje i dag, så vi kunne få hvilet.
Men pyyyhh, sådanne dage er uoverskuelige! Jeg kan dog se lys for enden af tunnelen, da min kvalme er på retur og det 'kun' er mavesmerter jeg er præget af nu... men de må også meget gerne aftage, tak! Av av for katten!! 


Håber I derude undgår diverse former for vintersygdom! 7 kommentarer:

Hverdags Jam sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hverdags Jam sagde ...

God bedring til de syge af jer. Og krydser fingre for, at skønne Hannibal ikke bliver smittet.

Knus C

Kia sagde ...

Tak Carina!
Jeg er allerede i bedring, men det kan desværre ikke siges om Daniel :( Han gik sgu i seng kl. 20..

Anonym sagde ...

God bedring til jer begge :-) knus Mette

Kia sagde ...

Hej Mette! Tak skal du have! Vi er begge i bedring i dag, men hold da op, det tager da tid for maven at komme ovenpå igen synes jeg. Suk!

Naja Luise sagde ...

Mon ikke I nu er ovenpå igen? Det håber jeg!!
Det er efterhånden længe siden jeg har været i blog-land, og derfor længe siden jeg sidst har besøgt din blog, sikke flot den er blevet, og med et SKØNT navn :-)
Jeg har også fået nyt... Eller HELT NY blog! Og du er velkommen til at komme forbi, selvom jeg ikke er kommet helt på plads!

Kia sagde ...

Jo, vi er efterhånden kommet ovenpå igen, så det er da rart :) Tak for rosen med det nye navn! Skal da lige smugkigge forbi din nye blog.