lørdag den 13. oktober 2012

iPhone-blik #En tur i Toys'r'us

Vi plejer altid lave lidt hyggeligt med Hannibal i weekenderne. Det kunne f.eks. være en tur på legepladsen, hen til bedsteforældrene, en tur ned i byen eller hvad vi nu finder på... Det har vi indtil videre holdt fast i, selvom Jonathan er kommet til verden og stadig er helt ny (2 uger i dag). 

I dag gik (regnvejrs)turen til Toys'r'us. Det er egentlig ikke fordi vi er vilde med det sted, eller at det skal betegnes som en 'forlystelse' for Hannibal, men planen var at køre en tur i bus. Hannibal ELSKER at køre med bus, så det var egentlig bare for at have en destination at tage hen til. Oveni hatten regnede det jo og havde gjort det hele natten, så der var STORE vandpytter at hoppe i.. dobbelt bonus :) 

I sådan et stort legeland er der maaaange ting at kigge på.. (både for Pappi og Pølle)

 Ja, sikke mange seje biler og traktorer og flyvemaskiner mm.. Uha uha...


 Men af alle de ting, så er en kost nu altså sjovest... åbenbart... så den kom med hjem3 kommentarer:

Hverdags Jam sagde ...

Åhhhh; hvor ser det hyggeligt ud.
Godt for Hannibal, I holder fast i rutiner, hygge-stunder og nærvær. Det kommer I så langt med.

Dejlige drenge med top gode forældre!

Dottie sagde ...

Synes det er rigtig fedt at høre, at i holder fast i traditionerne for hannibal :) det er der mange forældre der glemmer når de får en lille :(
Sjovt at han lige valgte en kost, men set fra et barn synsvinkel så er det jo også helt anderledes i forhold til det almindelige legetøj der er på et børneværelse, så ja hvorfor ikke en kost ;D

Kia sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer! Vi er også glade for at vi har mulighed for at holde fast i 'traditionerne' med at lave noget hyggeligt med H i weekenderne :) Så har vi også noget at snakke med ham om, når han bliver puttet om aftenen..