lørdag den 26. januar 2013

Vegetarisk pastaret og fyldte portobellosvampe

Så er det vist tid til et mad-indlæg. Det hele skal jo ikke drukne i børn og søvnproblemer ;) 

Vi skal herhjemme være bedre til at tage billeder af vores mad og gemme det på bloggen, som vi ofte bruger som 'kogebog' hvis vi ikke lige ved hvad menuen skal stå på. Det hænder tit at vi laver noget mad, som er lækkert og nemt, men som vi hurtigt glemmer igen. Så derfor kommer her to retter, der skal ind i 'kogebogen' aka. etiketten 'Mad'.

Vegetarisk pastaret med bønner og tomat


Groft sagt er der her tale om pasta med:
- Tomat og løg stegt på panden i olie
- Kidney bønner
- Grønne oliven
- Sovs/bullionvand tilsat forskellige krydderurter, som er blendet

Det er en utrolig let og lækker ret, som vi har fra en vegetarkogebog. Skriv hvis I ønsker den præcise opskrift.

Desuden fik vi forleden:

Fyldte portobellosvampe og avocado med hytteost


Her er der tale om en ret vi selv har kreeret:

- Portobellosvampe med tomater og rød pesto, toppet med revet ost
- Luftigt flute
- Avocado med hytteost, salt/pepper og citron

Flere retter på vej.

Desuden vil jeg lige anbefale en smagsfuld, økologisk og sund sandwich fra Emmerys (og nej, det er ikke et sponsoreret indlæg ;) )

En vegetarisk ostesandwich med pesto og andet grønt


Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilken ost der var, men konsistensen var ligesom brie, smagen dog meget mere kraftig!


3 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Uh, hvor lækkert - elsker portebellosvampe - de smager bare skønt i alt.

- Anne

A + K = ♥ sagde ...

Uh, hvor lækkert - elsker portebellosvampe - de smager bare skønt i alt.

- Anne

Kia sagde ...

Ja, de er nemlig rigtig lækre! Var egentlig også overrasket over, at der er så meget smag i dem. Mums!