tirsdag den 19. februar 2013

Status efter 4 mdr. uden graviditet

Nu er der gået lidt over 4 mdr. siden den store mave forsvandt og den lille baby kom. Når man har været gravid forandrer kroppen sig. Formerne bliver anderledes og kiloene er måske lidt sværere at tabe (medmindre man er en af dem der taber sig af amning.. det er jeg ikke). Men det går bedre med vægttabet denne gang, end sidste gang. 
Når det nu bliver forår, eller bare når sneen forsvinder helt, skal Pappi, ungerne og jeg på løbetur.. Ja, ungerne skal ikke løbe, men skal med i croozeren, mens vi løber. Jeg glæææder mig og håber inderligt at tabe mig så min krop bliver mere som den var før. 

Indtil videre er status efter 4 mdr. således:Jeg ved ikke hvad jeg vejer fordi jeg ikke ejer en vægt... måske burde jeg anskaffe mig en, men er bange for jeg hurtigt kunne blive alt for optaget af de få kilo/gram jeg nu kunne tage på eller tabe mig for hver dag.. Måske kunne det gå hen og blive et problem med en vægt.. Men indtil videre går det den rigtige retning kan jeg se og mærke. 


2 kommentarer:

Frk. TingelTangel sagde ...

Hold da op, sikke en misundelsværdig krop!
Du ville falde død om hvis du havde set hvordan min krop så ud 4 mdr efter graviditeten - sågår også 1,5 år! :-o
Jeg kender kun alt for godt hvordan vægten/størrelsen kan skabe problemer... Jeg tog næsten 40 kg på under min graviditet (jo vist har halvdelen været væske)men når man er vant til en str. 36/38 i tøj og 37/38 i sko så er det altså en DRÆBER :-/
Vær du stolt og glad af dig smukke krop - jeg er dybt misundelig og ærgrer mig i mit stille indre over at jeg netop er startet på den forbandede medicin igen.
God weekend :-)
KH. Louise

Kia sagde ...

Kære Louise!
Tak for din søde kommentar!
Da jeg havde født første søn, kunne jeg simpelthen heller ikke få 'min normale krop' igen! Det var faktisk først da jeg blev gravid anden gang, at jeg formåede at skrumpe mine lår og arme mere. Lidt mærkeligt, men sandt! Og ja, kan SÅ godt følge dig i, at man føler sig helt fremmed i sin krop, når man er vandt til almindelige eller små størrelser tøj...

Kh