mandag den 2. november 2015

Hannibal 5 år (d. 26/10)

Tænk sig... Daniel og jeg har just fejret vores 5 år som forældre. Eller dvs. Hannibal blev fejret for at fylde 5 år :) 5 (!!!) år! 
Vi havde en dejlig fejring og nøjedes med at holde 2 fødselsdag.. Eller rettere 3 fordelt på 2 dage. Dagen før hans rigtige fødselsdag, inviterede vi farmor, faster og fasters kæreste til fødselsdagsbrunch med alt muligt lækkert og hjemmelavet. 


Det var skønt med gaver og godt selskab! 

Til eftermiddagskage og aftensmad kom mormor og morfar.
Mormor havde lavet den fineste 'Spiderman lagkage' som hittede hos den femårige... Og også hos os andre ;) 

Dagen efter, på Hanni's rigtige fødselsdag, blev han selvfølgelig vækket med sang, morgenbord og gaver... havde vi planlagt, men uheldigvis vågnede Hannibal før os (lang tid før os), og Daniel måtte bilde ham ind, at han skulle ned og tisse, så H ikke fulgte med. D ordnede morgenbordet og tændte stearinlys. Vi gik efterfølgende i fællesskab ned ad trapperne og da H åbnede døren til stuen og så morgenbordet, gaverne og lyset, sang vi alle. Han LØB hen til gaverne som det første og pakkede en kæmpe LEGO Ninjago bil og bagefter et Ninjago sværd du (forældre til små børn ved nok hvad jeg snakker om). Efter morgenmaden dækkede vi frem til 'skolegruppen' fra børnehaven skulle komme til fødselsdagshygge. Ja, det er sådan noget der betyder meget for en dreng der bliver 5 år, det med at få børnehaven over. Her kan man virkelig mærke at han er blevet det ældre... Man er i hvert fald rimelig street, når man i børneren kan sige 'du må gerne komme til min fødselsdag' når man er 4-5 år! 

Jeg dækkede gulvet med en plastikdug, så vi kunne lege 'picnic' med frugtspyd og kyskager. (Ps. rimelig effektivt at rydde op efter, når man bare kan tage hele skidtet og krølle sammen bagefter)Da børneren tog hjem cyklede vi en lille tur og samlede efterfølgende LEGO ting. Det tog KUN 3 timer at lave LEGO bilen og D og jeg måtte skiftes undervejs... Jesus...
Men det var nu hyggeligt og en dejlig dag :) 

Ingen kommentarer: