lørdag den 26. september 2015

Jonathan 3 år - fejring nr. 1!

I dag har vi fejret Jonathans fødselsdag. 
Han fylder først 3 på tirsdag, men vores travle liv indbyder ikke rigtig til megen fødselsdag i hverdagene. Så derfor blev han i dag fejret med farmor og faster. 

Tænk sig (ja, nu kommer klichéen) at det er 3 år siden at jeg gik rundt med stor mave, ømme fødder, plukkeveer og en tid på Skejby Sygehus til igangsættelse. Nok var jeg ikke sat i gang endnu, men jeg husker tydeligt den surrealistiske følelse af, at jeg snart igen skulle føde... 
Det er generelt en smule ufatteligt og svært at forholde sig til, at man går rundt med et lille liv i livmoderen. Endnu mere ufatteligt er det, at man ved at det lille væsen snart ligger i ens arme. Jeg kunne huske, at det var med blandede følelser, det med at føde. På den ene side glædede jeg mig til, at få en ende på min graviditet og se den lille Jonathan. På den anden side, så havde jeg jo prøvet det der med at føde før... Jeg vidste jo godt hvad jeg gik ind til. Hvordan forholder man sig liiiige til det? Grine eller græde? Tror jeg var som en vippe mellem de to ting, de sidste dage inden fødslen. Men godt, det gik det.

Nå, men her får i lige en lille billed-spam fra dagen i dag :) 

Det her må alle forældre unægteligt genkende. Når man gerne vil sove bare lige 10 min mere...  Og ja, I ser rigtigt... Jeg får knytnæveslag i siden... 
Hyggeligt fødselsdagsbord med lagkage og boller! Mmmm.. Og den skønneste duft 
Den lille, undskyld, den store Jonathan der selv har puttet et flag i bollen :) 
Jeg er sådan en type, der ville få bundkarakter, hvis jeg skulle gå i 'husmoderskole' som dengang mormor var ung! Jeg er en klaphat til at bage... Jeg ville være jokeren i den store bagedyst og Kirsten Hyttemeiers mareridt... you get the picture! Men så er det godt, at der findes steder, hvor man kan købe sukkerpapir man kan klistre på lagkagen, så den ser noget så flot ud! Og godt smagte den... faktisk ;) 
Efter boller og lagkage, gik vi, efter fødselarens ønske, ud for at fodre ænder. Troede vi. For der hvor ænderne plejer at være, har et svane-par og deres ællinger slået sig ned. 

Store og flotte, kom de tæt på og hvæste kun få, få gange. 
Jonathan var nærmest helt frygtløs da han kastede brødet ud til de store dyr. 


Tak til faster Cille for billederne
På tirsdag, når Jonathan bliver 3 år, er Daniel hjemme og fejre ham sammen med Hannibal. Jeg har skolepligter, så der må hygges om aftenen når jeg kommer hjem!

I næste weekend bliver der en 3. fejring hvor mormor og morfar kommer! Kan man få nok af fødselsdage??? I think not! 

God weekend derude <3

Ingen kommentarer: