søndag den 6. september 2015

Ugens (og mest weekendens) løb

Her kommer et lille indlæg med begivenhederne i ugens løb. 

Jeg har haft to dage hjemme fra studiet fordi ungerne på skift har haft feber. Desuden har jeg selv døjet med ondt i hals og hoved.. Det er nok bare den skiftende årstid vi er gået i møde. 
Jonathan udviklede fik så også nældefeber oveni. Meget nældefeber. Hele kroppen blev ramt og det så voldsomt ud. Han selv havde det egentlig fint. Men fredag aften sagde termometeret 40,0 og hans udslæt på benene, var blevet til en slags blå mærker...?? Det krævede altså en tur til vagtlægen og derefter en tur på børneafdelingen til blodprøver... Lægerne var som sådan ikke bekymret for om det var alvorligt, men det er sjældne symptomer, så de var ret optagede af om det kunne være en speciel hudreaktion på nældefeberen eller en virusinfektion.. Anyway, vi har ikke fået svar på blodprøverne, så vi regner ikke med der er noget alvorligt (de sagde de ville ringe hvis der skulle gøres yderligere, ellers ville vi ikke høre fra dem). 

Lørdag kørte vi ungerne en tur ud til bedsteforældrene. Daniel og jeg havde en aftale med et andet venne-par som vi også har madklub med. De har også to børn, men fik en fantastisk idé om at vi skulle holde en madaften/vinaften uden børn. Genial idé. Jeg siger det bare... Det er altid hyggeligt med børn også, men det kan være svært at få en hel samtale igang ved middagsbordet, uden at blive afbrudt af det ene eller det andet barn der skal have hjælp til forskellige ting. Sådan er det jo at have børn. Det er samtidig dejligt at se, hvordan vores børn kan vokse op sammen og komme til at kende hinanden hele livet (forhåbentligt). Det betyder meget for os. Men nogle gange... så er det ok at have 'voksentid' (uha, det er lidt et nederen udtryk). 
Vi havde den mest hyggelige aften!! Vi spiste god mad, drak vin og øl og endte nede i byen. Da kl. slog 00.30, så meldte forældretrætheden sig og vi var simpelthen nødt til at kaste håndklædet i ringen. Hjemad gik det. 

I dag (søndag) har vi indtil videre spist lækker morgenmad, hygget med ungerne, tegnet, leget med LEGO og måske skal vi liiige lege biograf senere, så ungerne kan se en film og vi kan 'hvile øjnene' imens ;) 

To slatne unger med feber. Stadig sødeog dejlige <3

Nældefeberen som den startede. Egentlig mildt nok. Men endte så på hele kroppen og faktisk også panden. 

Inden vi ringede til lægen fredag aften, fik vi friturestegte pommes og kylling. Daniel har købt en såkaldt 'ønskebrønd' aka frituregryde, så det skulle da lige prøves... Jeg troede aldrig jeg skulle være en der havde en frituregryde... 
En udkørt Jonathan kl. 23 fredag aften. Vi var afsted i 5 timer og han holdte bravt ud. Filur-isen hjalp lidt. Her kan man også fornemme udslættet i panden.


Lørdag! Når man skal i byen, skal man have glimmer på neglene. PS. Så er det noget nær umuligt at få af neglene igen!! 

Det lækreste hjemmelavede tapas-bord blev vi budt på! 

Det var top-lækkert! (undskyld det slørede billede... Tror allerede de blå vin-tænder og alko-rystende hænder havde ramt mig)

Desserten bestod af denne hjemmelavede franske ret Fragilité. Den smeltede på tungen... Mmmm.. har lyst i skrivende stund, lyst til et stykke!


Luft-klaver, fadøl + dejlige mennesker = Fed metal.  

... og tømmermænd i dag... Det hører med!

Det hjælper til gengæld på helbredet at hente disse dejlige unger. Dejlig weekend. 

Hvordan mon jeres weekend er forløbet?


Ingen kommentarer: