fredag den 4. september 2015

Vi flytter!!

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg havde en lille hemmelighed jeg ville afsløre for jer læsere. Jeg er IKKE gravid!!

MEN.. Som overskriften indikerer, så flytter vi. Som i, flytter i eget hus. Som i, at vi bliver husejere til januar!!! 

Det er for vildt! Og meget voksent. 
Vi har boet i det her lejede hus siden maj 2011, og har været umådelig glæde for at bo i hus med have. Især nu hvor vi bare kan lukke ungerne ud i haven selv, eller sidde og spise aftensmad på terrassen eller plukke æbler og lave cider (ja, det gjorde Daniel faktisk sidste sommer...).
Men vi har længe gerne ville have vores eget. Helt eget. Vi ville gerne finde et sted at 'slå os ned', hvor ungerne skal vokse op og hvor vi kan blive boende til vi ikke gider mere. Et sted der er tæt på Århus (elsker den by), men samtidig har landidyl, så vi kan trække os fra den travle hverdag vi har og nyde hinanden og stilheden. Et hus med sjæl, men ikke et håndværkertilbud! Et sted hvor vi kan se os, som familie, sammen. 

Og tænk sig.. Det fandt vi.

Efter mange hus-kig i flere forskellige byer, fandt vi endelig et hus der kunne leve op til vores ønsker. Et sted, hvor jeg kan tage en bus direkte ind til Skejby Sygehus og Daniel samtidig kan cykle ind til havnen. Der ligger mange gode børnehaver i byen og en enkelt skole. Gymnasier mm. ligger heller ikke langt derfra. 
Huset ligger med 'bagsiden' ud til byen og busserne, og 'forsiden' (med hovedindgangen) ligger ud mod en mark og skov og en lille gård, der er beregnet til at børn og unge kan komme og spille bold, lave snobrød osv. På venstre side af huset, ca. 100 m. henne ad vejen, ligger den mest idylliske kirke med den skønneste udsigt over marker og huse. 
Jeg kunne forestille mig, at vi kom til at gå mange ture i det område. 

I kan lige få et lille 'sneak peak' på huset her:


Hyggelig murer-mester villa med godt energimærke og gode muligheder. Vi skal i hvert fald liiige have slået en væg op her, lagt nogle gulve der og malet selvfølgelig! Men det er faktisk helt indflytningsklart! 

Det er spændende og helt igennem utåleligt, at det først er til januar vi officielt kan kalde os husejere! 

Yay... 

2 kommentarer:

Lærke sagde ...

Hvor er det crazy, Y! Og voksent. Og fedt. Tillykke!

Kia sagde ...

Ja, det er sygt crazy!! Tak :) Glæder mig til at vise dig det <3