tirsdag den 7. august 2012

32+4 - Graviditetsstatus - Mavebilleder

Årh, hvor jeg dog glemmer det hele tiden og hader egentlig opstillede billeder, især af mig selv. Men jeg ved jeg kommer til at fortryde det, hvis jeg ikke får taget nogle flere mavebilleder. Så.. here it goes..

De er lidt uskarpe, I know, men ikke desto mindre er de her. 
Bettebroren vokser fint og jeg kan sørme mærke at han er blevet stor! Især om aftenen når jeg skal sove, demonstrerer han store spark og koldbøtter, så det er svært for moren at falde i søvn. Men jeg skal huske at nyde sparkene.. det er jo dem jeg har set mest frem til og når planen nu er, at der ikke skal flere af vores afkom til verden efter denne, så er det vel bare med at nyde graviditeten? :)

Ud over spark, så bliver det stadigt sværre at trække vejret ordentligt. Især når jeg sidder ned, eller står i samme stilling længere tid ad gangen. Men det er der heller ikke noget at sige til. Se lige hvor stor livmoderen er nu:


Billedet Findes HER 

Bum!


7 kommentarer:

Livet i Villa Dallbo sagde ...

Sikke en flot mave du har :o)

Kia sagde ...

Mange tak skal du have :)

Annette sagde ...

Hvor er det bare en flot mave :)

Trine Bruun sagde ...

Så fine billeder af den flotteste mave - Vi glæder os til at møde lillebror, der sparker rundt derinde (:

Kia sagde ...

Taaark skal I have!! Er også vældig tilfreds med den selv ;)

Lærke sagde ...

Iih, Y, hvor er du bare fin! Har savnet et rigtigt mave-foto, og du og maven er jo for lækre sammen :)

Kia sagde ...

Hey Lul! Tak skal du have :) Du er for nice ;) Der er flere der eftersøgte mavebilleder, så måtte hellere lege model foran spejlet med 'duckface' og det hele ;) Godt jeg klippede ansigtet fra...