tirsdag den 23. april 2013

Søstre-weekend i KBH med Hannibal!

I fredags tog Hannibal og jeg med toget mod hovedstaden. Målet var besøg hos søstrene. 

Vi tog afsted fredag eftermiddag og skulle bo hos min lillesøster og hendes kæreste til søndag middag. Vi havde planlagt en weekend på 'Den Blå Planet' og en tur ud til min storesøster og hendes to børn. Og så ellers bare hygge med stort H :) 

Ud over godt vejr, var det en weekend i godt selskab og jeg nød en tur alene med ældstesønnen, der var overvældet at 'Stooore fisk', fætter, kusine, mostre og en god tog-tur! Der er plus på kontoen når man vender hjem igen og en lidt tom følelse i kroppen sådan en tirsdag, hvor man pludselig (ud over lille prutten) er helt alene hjemme.

Her får I billedspam fra den skønne tur:// En 'backpacker' rygsæk er uundværlig, når man skal have hænderne fri!

// På Århus hovedbanegård. Hannibal er helt optaget af alle de store tog. 'Se, kommer et til, Moar'

// Nu placeret på sæderne. DSB var dog liiige 45 min. forsinket. Så vi holdt stille i 45 min. og der havde Hannibal allerede spist godterne jeg havde med ;) Can I blame him?

// Hannibal var eminent til at køre i tog og være tålmodig. Ipad'en blev sat på et par gange, men ellers kiggede han bare ud af vinduet og læste bøger og spiste banan. Han er så dygtig synes jeg :)

// Vel ankommet hos lillesøster/moster og kæresten. Luftmadressen på gulvet skulle lige afprøves om den kunne hoppes på. Jeg kan afsløre den var et hit at pjatte på og se film på :) Den nye hit-film hos H er btw 'Dumbo'.

// Morgenbord lørdag morgen. Ahhhh...

// Hannibals første tur i metroen på vej til 'Den Blå Planet'

// Køen til indgangen var dog ret overvældende... Heldigvis gik det ok hurtigt.

// 'Se kameraet Hannibal'

// En mere forsigtig Hannibal i 'Den Blå Planet' blandt alle de mange mennesker. Dog gik der ikke lang tid, før han var overalt og vi skulle rende efter ham :)

// Der var mange store flotte fisk og hajer. 

// Næste stop var hos storesøster og unger. Her sidder mine to søstre og nyder solen på terrassen. Det var enormt varmt lige i det hjørne.. totalt sommer-agtigt.

// Ungerne leger i græsset, mens moster (min lillesøster) kaster bold med Hannibal. De hyggede sig enormt meget den dag. Ligesom os andre :)

// Der bliver chillet på terrassen igen. Her med moster, mosters kæreste (Thomas) og fætter Elias i sofaen.

// Det er hårdt når man er på farten, så da vi kom hjem, tog min søster sig lige en lur på luftmadressen, mens Hannibal stenede til film. Vi var alle mættet af sol og dejligt selskab, så den fysiske energi var i bund, mens der var plus på glædelses-kontoen!

// Søndag morgen tager Thomas og Hannibal sig lige et lille nummer på guitaren.

// Og så var det ellers hjem igen. 

Jeg håber snart at kunne tage en tur til KBH igen. Enten med eller uden barn. Der er så mange jeg gerne vil besøge :)

Tak for en dejlig weekend og skøn tur.


1 kommentar:

Lærke sagde ...

Årh, hvor dejligt! Fedt at være sammen med alle sine søstre på én gang. Næste gang må du komme fordi Maos Lyst :)