mandag den 19. december 2011

'Gammelt look' og selvforkælelse

Efter en del afblegning, udgroning, ubehandlet hår, flossede spidser og hårtab (pga. amning) var det bestemt ikke for tidligt, at at få en kyndig specialist til at kigge på det slidte hår... (psst.. har endda fået Daniel til at klippe det et par gange...)


Ja, på en høj hellig mandag drog jeg simpelthen til frisør! 
Jeg har ikke været til frisør i mange år efterhånden og fik et spontant et tip fra en veninde, der blev klippet hos en rigtig dygtig frisør elev. 

Da jeg satte mig i stolen gik der jo nærmest et gisp gennem lokalet og hørte endda en anden frisør sige til min frisør i baglokalet; 'Du har da fået dig noget af et projekt der'. 
Så kunne jeg ellers sidde der og skamme mig over min grundige mishandling af hår. Ja ja, overdrivelse fremmer forståelsen, for det var da ikke så slidt at det ikke kunne redes.

Jeg må nok indrømme at efter mange år med mange.. MANGE forskellige frisurer og farver, har jeg lagt mit hår lidt på 'hylden' så at sige (ikke bogstaveligt). Jeg har simpelthen ikke givet det den opmærksomhed det egentlig fortjente. Desuden var jeg træt af, at jeg til at starte med, begyndte at afblege det, for den udgroning der kommer er jo frygtelig uden lige... Jeg ville egentlig bare have mit 'eget' hår tilbage med min egen hårfarve, som faktisk er helt okay. Har altid farvet håret i forskellige farver, så nu må jeg altså prøve noget nyt... min egen farve :) 

Jeg må sige, at efter 4 timers hovedbundsforkælelse i stolen, med latte og blade måtte jeg nærmest knibe en tåre, da jeg så mit hår i spejlet... 
En glædeståre that is. Dér var den jo... min gamle skønne farve... Som jeg nærmest ikke har set siden 2007. Hvordan hun gjorde det, aner jeg ikke, men hun gjorde det! Min frisør altså. Mit dejlige bløde helt almindelige hår er tilbage!
Det tog dog så lang tid, at klipningen må vente til onsdag. Og jeg glææææder mig. 

Her er et lille indblik i hvordan det ser ud nu. Lidt svært at se farven, men man kan fornemme (og næsten dufte) det nyfarvede og behandlede hår.
Ahhhh... der er nu intet som nyt hår!2 kommentarer:

Trine Bruun sagde ...

Piift.. Det ser virkelig flot ud! Der er nu ikke noget som en vellykket tur til frisøren (:

Kia sagde ...

Thanks Trine :) Nej, det er helt fantastisk ;)