lørdag den 3. december 2011

Ønsker til Hannibal og en mindre tilståelse..

I denne kolde juletid er det oplagt at surfe nettet for gaveønsker til jul og generelt ;) Jeg fandt lidt til Hannibal på www.naturebaby.dk 


Body forlænger, når længden i en body bliver for lille, men ærmet ikke

Et par dejlige overalls

Økologisk badehåndklæde med hætte og handske 

Tromme til en dreng der elsker at tromme

Økologiske vaskeklude

Økologisk træregnbue

Økologisk træsuttekæde

Økologiske uldfutter med gummidutter

Økologiske uldsokker med gummidutter
Som overskriften lyder, så har jeg en mindre ophidsende tilståelse.
Her i huset er Hannibal jo ved at lære gode madmanérer.. Han er ved at lære at spise det vi spiser, samt spise fra tallerken og selv lære at drikke med kop osv. Han har desuden fået dårlige vaner med at skubbe sig væk fra bordet og smøre mad på stolen. Derfor er der et mindre svineri efter hver aftensmåltid, som tager tid at gøre rent igen. Især er Tripp Trapp stolen træls at gøre rent! 


Alt dette er nu blevet en del lettere, bare med en enkelt udskiftning af stolen.


Vores dejlige hjemmemalede Tripp Trapp stol er blevet stillet væk for tid, til fordel for denne IKEA stol. 
Vi købte stolen i sin tid, til Hannibals farmor fordi hun ingen babystol havde. Da vi så havde den med til hende, havde hun i midlertid købt en babystol i den lokale genbrugs, så denne sag kom med hjem igen. 
Daniel kom så med et foreslag om at tage stolen ind og købe bakken til stolen, så Hannibal kan svine på den i stedet for på træbordet.


Jeg må nu erkende og indrømme at denne stol lige nu er meget MEGET smartere at have med at gøre. Rengøringstiden efter aftensmaden er nu halveret. Man tager bakken af og vasker den, tørrer stolen af og skal ikke bekymre sig om små revner og huller, der kan ligge gamle madrester i og vupti så er det done! Ud over det kan han ikke rykke sig ud fra bordet mere, eller sidde skråt på stolen! Så smart!
Det skal lige siges, at Tripp Trapp stolen IKKE er fortid og kommer ind igen, når Hannibal er blevet større og (forhåbentlig) bedre til at spise :)


Dette indlæg er vel egentlig en anbefaling til jer mødre med kommende spisebørn. IKEA stolen er god og koster kun 119,-... Do it!3 kommentarer:

Anna sagde ...

Genialt med body forlænger! Og tror da vi vil følge jeres eksempel med stolen, det lyder rigtig smart. Knus

Annette sagde ...

Vi har også kigget på stolen fra Ikea. Især på grund af den fine pris. Så dejligt at du roser den.

Kia sagde ...

Anna: Ja, bodyforlænger er altså en god ting!

Annette: Ja, ros det skal den stol altså have. Det kan godt være den ikke er for køn, men det bliver Tripp Trapp stolen heller ikke efter et par måltider ;)