mandag den 9. april 2012

Når rollerne er byttet om..

Det gik ret hurtigt op for mig, da Daniel og jeg indledte et fast forhold, at vi nok ikke var heeeelt 'normale', i forhold til alle mulige andre vennepar's forhold. De der traditionelle 'roller' man nu har som mand og kvinde i et fast forhold har ofte en del ligheder. Der er dog få forhold, som er undtagelser. 
Vi er et af dem!


Jeg kan tydeligt erindre første gang jeg tænkte, at 'sådan er det hjemme hos os... bare omvendt'. Vi sad en flok piger (stort set alle i faste forhold) og snakkede om de der irriterende ting, som kæresten ofte gør. Såsom at lade tøjet ligge og flyde, glemme at slukke lyset når de forlader hjemmet, ikke lige med det samme vaske sin tallerken af efter maden osv... Ja, de problemer kender jeg også til.. men i mit tilfælde er det bare MIG der gør de der irriterende ting. Daniel går og bliver småsur over mit tøj, der kan ligge og flyde, mit glas der kan stå i flere dage, mine skolepapirer der fylder på bordet og jeg kunne blive ved. 
Jeg er åbenbart den typiske 'mand' i forholdet lige med sådanne ting. Og Daniel er den typiske 'kvinde'. 
Så sent som i dag, da vi spiste lamekoteletter, gik diskussionen på at vi måske spiste for lidt kød. Ja, gæt hvem der synes vi spiser for lidt... Ikke Daniel ;) Ifølge ham, kunne vi stort set leve som vegetarianere med minimal af fedt i maden. 


Jamen Kia, ville man spørge, er det ikke bare rart at have sådan en kæreste?? JO! Absolut... men jeg føler mig som en stor ulækker gris, når jeg en gang i året, har lyst til at spise en stor fedtet burger med pommes frites, se TV hele dagen og rode med mit tøj!! For sådan er Daniel IKKE.. 
Det skal selvfølgelig lige siges at jeg ikke som person, er maskulin eller noget i den dur. Jeg ser mig selv som meget kvindelig og Daniel er heller ikke feminin eller noget i den dur... men lige i dette forhold i visse situationer er rollerne byttet om!


Hehe.. men komisk er det nu lidt 


Er jeg den eneste kvindelige 'mand' i et forhold? Er der ikke andre derude?? Eller er jeg ene fisk i vandet?? ;)


Håber I alle havde en god påske!4 kommentarer:

Line / Xo Ein Ding sagde ...

Jeg er lidt af hvert - et gigantisk rodehoved, der hader rod (fed kombi, ikke) og min kæreste er typisk mandligt rodehoved, såeh... her roder!

;)
Line

Anonym sagde ...

Kære Kia. Jeg følger lidt med i din blog og da jeg læste dette indlæg fik jeg altså et smil på læben. Det er nemlig en ret præcis beskrivelse af mit og min mands forhold! Her er det også mig der har alt mit tøj liggende hulter til bulter i en ikea-sæk i hjørnet, mens min mands hænger sirligt på bøjler i skabet. Og mig, der måske har tømt vores opvaskemaskine fem gange det sidste år. Så nej, du er ikke alene! :)

Julie sagde ...

Jeg er her også!

Har det nøjagtig på samme måde! og jeg kan gang på gang bliver sur på mig selv over hvorfor jeg ikke bare rydder op...Men mit hoved kan bare ikke rigtig se det der rod.

Det faktisk også først fornylig jeg har lært at vaske tøj:O

Kia sagde ...

kære piger!
Hvor er det dog dejligt at se at jeg ikke er den eneste!! Har ellers skammet mig sådan over min 'mandige' opførsel ;)

Anonym..? Hvem er du dog?? :)

Skulle hilse at sige fra Daniel, at det faktisk også beroligede ham en del, at han ikke er ene mand i sådan en situation ;)