mandag den 11. marts 2013

Engang havde jeg hår - et ærligt indlæg

Sidste gang jeg ammede, tabte jeg håret. Læs HER! Denne gang taber jeg også håret. Meget mere end sidst. Sådan har jeg det i hvert fald. 

Hver morgen, når jeg reder sengen, kører jeg lige en 'fnuller-rulle' (hedder de det!!??) rundt i sengen, så vi ikke skal kvæles i hår når vi går i seng igen. Faktisk er der så meget hår, at jeg er nødt til at skifte papiret på rullen et par gange, for at fange det hele. Nå ja, og så ruller jeg da lige Jonathan på ryg og mave også... han ligger jo og ammer i vores seng i løbet af natten. 
Der er hår over alt i det her hus. Lange lyse hår. I mad, sofa, på gulv, i vask, på tøj, ja sågar i opvaskebørsten ender der hår. Arg!! Det er så belastende. 

Men jeg synes nu det værste er, at jeg har fået en psykopat høj hårgrænse. Jeg ligner jo en gammel mand! Jeg har normalt ret tykt hår, men nu er jeg altså virkelig tyndhåret synes jeg.. UF! Mine negle knækker også for et godt ord.. Altså!

Jonathan er jo som sagt godt i gang med skemad. Læs HER! Og han er virkelig dygtig til at spise. Nærmest intet ryger ud af munden igen og han siger tilmed 'nyde-lyde' når han spiser. Han har også forandret sig til det bedre og virker mere tilfreds efter skemaden blev præsenteret for ham. Alt det er jo dejligt og så tænker jeg jo.. kommer mit hår igen??? Jeg ammer jo endnu, men slet ikke nær så meget som før... Men ak... Jeg er stadig en halvskaldet mor med lyse lokker rundt omkring i mit hjem.7 kommentarer:

Ida Marie sagde ...

Kunne det måske være mangel på b-vitaminer? Man kan få nogle piller i matas, som måske kan hjælpe på det, hvis det er noget du er til? :)

Dottie sagde ...

Mon ikke du mangler nogle vitaminer? Har du snakket med en læge om det?
Jeg har ikke før hørt om nogle der tabte håret af at amme :/ Jeg har selv fået meget kraftigere hår og det gror som ukrudt når jeg er gravid og ammer :/

Kia sagde ...

Ida Marie: Ja, har også overvejet vitaminpiller.. Kan være det er vejen??

Dottie: Jo, det er meget normalt at miste håret både i graviditet og amning.. desværre.. Jeg har snakket med min læge om det ;)

Anonym sagde ...

Jeg kender det alt for godt! Nu ammer jeg ikke B længere, men i starten da jeg gjorde, tabte jeg også mit hår - dog ikke i samme grad som dig. Hvad jeg har læst mig frem til, er det fordi, at hårsækkene undergraviditeten stopper med at "virke", og håret bliver siddende - derfor oplever mange også at få dejlig, tykt hår, når de er gravide (det gjorde jeg, og jeg savner det!). Og når man så har født, falder alle de opsparede hår af, hvis du forstår :)

Men dit lyder bare til at være ret vildt, så måske det også skyldes vitaminmangel, som de andre skriver.

Ellers er det jo nok bare noget hormonelt. Vi ofrer os for vores små unger :)

Og tak for indlægget på min blog - nu følger jeg også din, den ser rigtig skøn og ærlig ud :)

Kia sagde ...

Ahhh... Det giver da god mening!! Jeg har nemlig altid lækkert hår og negle når jeg er gravid.. og så det fuldstændigt modsatte når jeg ammer ;)

Kan være jeg skal tage de forbandede vitaminer. Er ellers ikke meget for det. Synes jeg får vitaminer nok i kosten.. eller... åbenbart ikke..?

Dejligt at du også følger min :) Ja, prøver at være så ærlig som muligt!

Hverdags Jam sagde ...

Jeg skriver det igen; genetik!!!

Jeg var helt på samme måde. HADER stadig tanken om det. Hår alle steder; og pinligheden over at der også er hår i maden. Risten i afløbet kunne ha' doneret hår til de første to parykker uden hjælp fra andre.

Ja; på ingen måde sjovt, men jeg er "tilbage på sporet", dog med tilbagefald hvert efterår. Tak hormoner!!!

Kia sagde ...

Åh nej dog. Taber du håret om efteråret??? Satans da også... Dårlige gener vi har på det punkt! Overvejer en perma ligesom mormor/farmor havde sig til sidst. Er det ikke sådan man gør, når håret bliver tyndt??