onsdag den 8. juni 2011

Det nye hus #1 - Stue og køkken

Så skete det endelig! Efter snart en måned siden vi flyttede ind, kommer her lidt billeder af det nye hus. Alting er ikke heeeelt på plads endnu, så derfor bliver det af flere omgange der kommer billeder. Denne gang er det stuen og køkkenet der er i kameraets søgelys!


Bliver man borgerlig af at flytte i hus??? Det håber jeg ikke og det føler jeg mig ikke som. Det er noget af en overvældelse at flytte fra en lækker (men upraktisk) lejlighed i centrum, til at flytte til et hyggeligt lille hus i vest. De første par dage var både Daniel og jeg helt ved siden af os selv... 
.. jeg tror nogle gange man kan have tendens til at tro at man lave en forandring i personligheden i takt med at man flytter. Nu skal vi vel 'passe' til et hus?? 


Det skal lige siges at verdenskortet IKKE hænger
skævt! Det er bare billedet der er taget lidt
mærkeligt! Beklager ;-)Puha, tænkte vi.. Det er svært for os at forestille os gå rundt i træsko og snakke med naboer i weekenden. At slå græs og 'nyde' et glas rødvin fredag aften tænder os heller ikke helt vildt! (men græsset skal jo slåes og naboen skal jo hilses på... bare IKKE i træsko!!)


Men faktisk fandt vi hurtigt ud af, at vi er lige præcis dem vi plejer at være... Nu har vi bare et rigtigt dejligt sted at bo og en have, der indbyder til havefest, grill og hygge med Hannibal! Og det bedste af alt, er at byen faktisk kun er 5 min. væk i bus :-)Håber I har nydt billederne! Der kommer snart flere.. I promise! Go' dag til jer bloggere og læsere!12 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

Det er da bare super hyggeligt! Åh, jeg er misundelig - jeg vil SÅ gerne have et hus, men vi må desværre vente lidt (Jonas er endnu ikke færdig med studiet, så pengene rækker ikke - jeg spinder desværre ikke guld på min lærergerning!) Jeg er helt vild med Trip trap stolens farve (den specielle grønen) - er den selvmalet, eller fås den virkelig i den farve?

Og fint design til bloggen, for øvrigt:-)

KH
Anna

Kia sagde ...

Hej Anna!
Tak! Vi er faktisk også blevet rigtig glade for at bo der! Der er altså virkelig nogle fordele ved at bo på stueplan! F.eks. at jeg bare kan sætte Hannibal ud i haven i barnevognen uden at skulle løbe op og ned ad trapper når han vågner! Ahhh... det er rart!
Tak for komplimentet mht. stolen! Ja, vi har selv malet den med spraymaling. Det var en gammel sag jeg fik fra min mor, som arbejder på en daginstitution. Den var bare slidt i lakken og trængte til en kærlig hånd! Jeg ved ikke om den fås i lige præcis DEN grøn, men jeg ved at den efterhånden fås i mange forskellige farver! Tjek nettet evt :-)

Kram fra Kia

Anna Svenning sagde ...

Hej Kia

Jeg havde håbet på det svar! For så betyder det, at jeg nemlig også ka male et eller andet i den lækre farve! Du skulle vel ikke stadig have spraydåsen, så du kunne fortælle mig mærket og farven?

KH
Anna

Kia sagde ...

Puha, vi har desværre ikke dåsen længere, men den er købt i jem&fix og så vidt jeg husker, så er der ikke så mange grønne spray farver at vælge imellem. Jeg kan ikke finde maling på deres hjemmeside, så jeg kan ikke engang sende et link til dig! Så tror det er noget med at tage derud og kigge. Vi brugte næsten to dåser for at få det dækket ordentligt, så tror at hvis du skal male på træ er det bedst at købe for meget, end for lidt ;-)
Held og lykke med det! Håber du finder en farve!

Kram fra Kia

Lærke sagde ...

Det ser saa fint ud! Jeg elsker jeres stribede gulvtaeppe! Og jeg tror aldrig du kan blive borgerlig!!

Kia sagde ...

Tak Lul!
Og nej, jeg tror sgu også der kommer til at gå lang tid før jeg bliver 'borgerlig'! ;-)

Anna Svenning sagde ...

Tak Kia!
Jeg smutter i jem og fix når jeg ved, hvad jeg skal male...

KH
Anna

Kia sagde ...

Super! Godt jeg kunne hjælpe :-)

Cristine sagde ...

Det er skønt med nyt og gå og indrette. Og hvis du er een af dem, der også kan flytte om, så bare vent - et hus indbyder til mange omflytninger og: "så kunne vi også lige gøre sådan, og sådan og... nå, ja - sådan!" hihi.

Tillykke, med de nye rammer!
KH C

Kia sagde ...

Tak og ja, Cristine, jeg er virkelig sådan en der flytter rundt! Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg flyttede rundt på mit værelse, da jeg stadig boede hjemme hos de gamle ;-) I min daværende lejlighed var der ikke så mange muligheder, så der flyttede jeg 'kun' rundt een gang ;-)
Bor du selv i hus??

Mvh Kia

Boselade sagde ...

Det ser super godt ud!
Er helt vild med den grønne farve på jeres stole :-)

Kia sagde ...

Tak :)