onsdag den 29. juni 2011

Hvornår tygger de den s**** mad?!!

Ja, man kan nok fornemme en smule irritation og frustreret mine i overskriften..? 
Hannibal eeelsker jo grød og spiser det med stor glæde :-) Dejlig for mor og far, for så sover han godt om natten. MEN, nu er han efterhånden så stor (8 mdr.) at jeg synes han skal prøve lidt brød og andre ting han kan tygge. Men så er problemet det, at hver gang jeg giver ham rugbrød i meget små stykker eller andet, så laver han enten bræk-ansigt/mund eller hoster det ud. I værste tilfælde må jeg have bunden i vejret på ham, da han ikke selv kan få det faste mad ud. Hver gang det sker hopper mit hjerte op i halsen! Puha... hvorfor er man så bange for de dør hele tiden??? 
Andre børn på hans alder spiser med glæde og tygger godt på det faste mad! Hvorfor kan H ikke??? Hvad skal jeg gøre? Han synes jo rugbrød, brød og frugt smager godt, men kan ikke liiige finde teknikken med at tygge og sluge det! Er der nogen der kender til det? Er han sent ude? Hjææælp! 2 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

Hej Kia

Sådan var det også, da Lara skulle lære at spise fast føde. hun ville helt vildt gere have det(faktisk ville hun ikke have grød), men kastede konstant op af den faste føde. Det generede vist mere mig end hende, og vi blev også bare ved med at tilbyde hende det. Efterhånden fik hun styr på det. Så jeg tror, du skal slå koldt vand i blodet og bare blive ved med at tilbyde det. Skær maden i små stykker, så der selvfølgelig skal tygges, men ikke så meget, førend han kan sluge det uden at blive kvalt.
Jeg hadede den periode, hvor hun skulle lære at spise rigtig mad - simpelthen HADEDE! Det er altså ikke nemt.

KH
Anna

Kia sagde ...

Hej Anna!

Tak for dit svar! Ja, jeg må vel bare prøve mig frem. Men jeg har det ligesom du havde det! Jeg HADER det også... får nærmest en klump i maven hver gang jeg vil prøve med fast mad. Kommer hurtigt til at gå tilbage til den gode gamle grød i stedet for brødet! Åha, men han lærer det vel en dag???