fredag den 11. maj 2012

20 down, 20 to go!

Hold da op hvor den her graviditet går i lynfart! Tænk at jeg i allerede i dag er halvvejs! Sidste gang syntes jeg, at jeg havde været gravid HELE livet allerede da jeg var 20 uger... Jeg kiggede på nettet hver dag under 'graviditet', så jeg nærmest kunne følge med i, hvad der skete med barnet og min krop dag for dag! Tror endda jeg fandt en side hvor man rent faktisk kunne læse om alle dagene og ikke bare ugerne. 
Denne gang (hvor jeg ligesom godt ved hvad der sker) er der en del andre ting i hovedet. Uddannelse, eksamen, Hannibal, økonomi mm. Så tiden flyver afsted på en hel anden måde.


Til gengæld er 'baby' begyndt at sparke en del, hvilket er skøønt! Jeg bliver glad hver dag, når jeg mærker de små puf. Tænk at man kan have et liv i maven, der bare vokser og vokser med lynets hast. Det er da smukt!?


Sådan her ca. ser baby ud nu:


Billde findes HER


Trætheden og kvalmen er stort set forsvundet helt nu! Min appetit er ikke vældig stor, men det synes jeg indtil videre kun er godt. Min plan om at spise små måltider og undgå pasta går rigtig godt. Siden sidste indlæg har vi spist pasta 2 (!!!) gange her i hjemme og kun grovpasta. Jeg synes jeg kan mærke det rigtig meget i min mave! Jeg har stort set aldrig kvalme eller ondt eller føler mig utilpas. Ingen forstoppelse eller luft i maven plager mig lige pt. så det er bare skønt! 
På mandag skal vi så til misdannelsesscanning og se om alt er som det skal være. Desuden kan det være jeg fra den dag af, ikke siger 'baby' mere, men han eller hun :)2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Faster Cille er helt vild spændt! Jeg glæder mig til endnu en guldklump ser dagens lys!

Kia sagde ...

Vi glæder os også kan du tro :)