onsdag den 19. juni 2013

Mad, NS13 og havehygge..

Puha, jeg synes der er sket en masse ting de sidste mange dage, så den her blog har været et stakkels forsømt barn ;)
Men nu mens Jonathan snupper sig en lur, kan jeg lige lave et lille 'opdaterings-indlæg'. 
Daniel har været til Northside '13 i weekenden, så jeg har været fuldtidsmor de fleste dage. Det har været hårdt. Det har endda lige været ekstra hårdt, fordi Jonathan (selvfølgelig!!) fik feber og hoste lige den dag, Daniel skulle afsted. Når Jonathan har feber, bliver han en rigtig umedgørlig 'velcrobaby'. Det er jo forståeligt nok, men puha.. når man både skal lave mad, skifte bleer (på 2 børn!!), rydde op, lege, lave aftensmad, putte børn mm. så er man parat til at give op, når dagen får sin ende og man har haft sammenlagt 6 min. på en hel dag, til at sidde på sin flade. Desuden sover Jonathan ELENDIGT når han er syg. Så nætterne har kun givet mig 3-4 timers søvn. Ak og ve! 
Til gengæld har jeg en FANTASTISK sød kæreste, som skrotter søndagen ude på festivallen til fordel for at passe ungerne så JEG kunne komme afsted til festival og høre yndlingsbandet 'Portishead'. Det var jo lige før jeg tuede af glæde, da han sagde at jeg kunne tage afsted! Og hvilken fed aften det var! Jeg ELSKER Portishead!!

Ud over festival har der været til forberedelse til Jonathans navngivning, som skal foregå på lørdag d. 22. juni. Vi glæder os til festen, men der er en del ting der lige skal ordnes inden. Vi laver selv maden dertil, så vi har brugt en del tid på at udarbejde en menu. 

Så I kan nok se, at der ikke har været det store blogoverskud ;) 

Lidt af hvad vi ELLERS har lavet i den sidste uges tid:


Jonathan smager på haven!

Vi laver lækker vegetarret fra kogebog vi har lånt af naboen

Endnu en nyafprøvet ret! Den var lækker

En glad mig på vej til Northside


1 kommentar:

Designloppen sagde ...

Fedt du også fik lov at komme til Northside. Vi var afsted med lille A fredag eftermiddag og det gik overraskende godt. Fredag aften havde jeg for mig selv. Lørdag var vi begge afsted og A blev passet af mormor og morfar. Søndag var R selv afsted. Det var faktisk en god måde af dele weekenden op på :0)