torsdag den 10. februar 2011

Min dag: Te, vindruer, ny mac, tæpper og død knagerække!
Min dag startede egentlig rart ud! Hannibal vågnede kl. 10 og var glad og frisk og fik et dejligt morgenbad med sit nye arp-shampoo (det virker skide godt)! Så gik der dog mindre end 2 timer, så blev 'bossen-Hannibal' ellers godt træt og sur! Så det eneste rigtige at gøre, var en tur i barnevognen! Det hitter altid! En lang gåtur ned i byen resulterede i et par skønne tæpper fra 'Dengang', grahamsmel til rugbrød, æbler, vindruer, gulerødder og en lille kyllinge-sw.. mums! 
Da jeg så kom hjem fra en skøn tur, skulle jeg da lige kyle min jakke op på alle de andre 30 jakker der hænger på knagen i gangen... hov... ned faldt den med alle jakkerne! Æv, og så står man og slår sig i hovedet over alle de gange man har tænkt... hmm... mon ikke snart vi skal rydde ud i de jakker??? Nå, men sådan kan det jo gå.. Til gengæld har jeg lige fået mig en ny mac! Dejlig lækker og hurtig! DET kan jeg li'! 
2 kommentarer:

Laerke sagde ...

Jeg vi også have en ny mac! Hvad skete der med den "gamle", virkede den ikke fint?

Hannibal og elefanterne sagde ...

Tjaaaooo... eller... nej, den var næsten 6 år gammel og var mega langsom, virkede ikke med nogle få ting, løb meget hurtig tør for strøm (uden at advare!!) og kan ikke spille cd'er eller dvd'er! Såååøøø... to år mere i skole tror jeg ikke den kunne overleve ;-) Så nu køber min far den!..