torsdag den 28. juli 2011

Ferie # 2- Ebeltoft!

Efter københavner-turen, tog vi tilbage til gode gamle (mørke) jylland og huset. Det heldige var, at vi havde en bil i et par uger endnu, så vi tænkte at lave et par 'road-trips' ud af det. Og hvad er bedre på en solrig dag, end en tur til Ebeltoft!? Umiddelbart lyder det egentlig ret så kedeligt og 'familien DK'-agtigt, men Ebeltoft er faktisk en rigtig hyggelig by, når solen ellers skinner og folk er i godt humør! 
Pappi und Pølle på tur! Skøn udsigt og havduft!


Hvad er bedre end mad i det fri, når solen skinner og der er en god havudsigt!?

'Hvad er det der, der er så sjovt at røre ved!!?'


Jeg må sige, at selvom der skal slæbes tusind ting med, når Hannibal skal spise..
Så vil jeg hellere det, end konstant at skulle hive brystet frem og føle mig blottet.. Det er altså en tid jeg ikke savner!
Ebeltoft er nok en by man skal komme til, hvis man gerne vil opleve en gammel brostens-by ved havet! Det er smukt og hyggeligt og der er god stemning. Men det er nok også det eneste der er at komme efter... det er ikke ligefrem fordi der er de fedeste butikker i Ebeltoft! Det eneste der var lidt sjovt, var nogle opslåede boder, der bød på økologisk hjemmelavede sager. Vi fik os lidt Æbeljuice med hjem.
Pappi mader pølle


Tid til en lille lur på caféVi tog tilmed frokost på en lille café i en baggård. Det var nu fint nok, selvom det ikke var noget at råbe op om.. Selvom jeg godt nok var træt af at skulle give 8 kr. for et sølle lille glas vand...


Træt Hannibal efter en varm og solrig dag i Ebeltoft! 
Det er nu hyggeligt med roadtrips, nu hvor man har en lille prut man skal tænke på også. Førhen gik ferier for mig oftes med festivaller og café-/kaffehygge med mine piger. Det er egentlig ikke fordi jeg savner de ferier førhen.. det er en slags æra der er forbi og det er jeg ikke trist over, men faktisk ret afklaret med. Selvfølgelig er der stadig tid til hygge og café med mine piger.. men det er jo ikke heeeelt det samme som før, vel? 


Håber I alle nyder/har nydt jeres ferie :)

2 kommentarer:

Lærke sagde ...

Tihi, jeg har været i Ebeltoft næsten hvert år siden jeg var 3! Vi plejer at campere på Helgenæs. Og ja, det lille marked med håndlavede ting er næsten det bedste, jeg købte mine fantastiske, håndlavede sandaler der sidste år.

Kia sagde ...

Kunne godt forestille mig det var et skønt sted at campere, hvis det endelig var det man skulle! Der var også ret mange charmerende sommerhuse der!