tirsdag den 23. august 2011

30 day blog challenge - day 19

Dine kælenavne og grunden til, at du har dem


Uha... Jamen jeg har et kælenavn der ligesom er holdt ved og som mine veninder, der har kendt mig længst, kalder mig. Det er nemlig Y.. Ja, bare Y. Eller også Gryth.


Da jeg var lille, altså helt baby lille, var jeg allerede dengang 'bestemt' i mine udtryk. Ja, jeg er en kvinde med et sundt temperament og det viste sig åbenbart allerede dengang ;) Hvor andre små babyer ligger og siger 'gryyyy.. gryyyy', så sagde jeg et bestemt 'Grtyh! Gryht!', så jeg blev kaldt Gryth, hvilket min far stadig kalder mig :)


Min mor derimod begyndte, jo ældre jeg blev, bare at kalde mig Y. Det har åbenbart klinget hos både andre familiemedlemmer og venner. Så det bliver jeg kaldt endnu. Y10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Kia..
Ja, står nu frem, som en der faktisk også lurer og læser din blogger fra tid til anden ;-)
Har tit spekuleret over, hvad det "Y" kom af, for synes ikke det var inde, da vi gik i folkeskole..?
Lyder og ser ud til, at du lever et super lækkert liv med kæreste og barn.
Bare en lille hilsen fra en tidligere klassekammerat, som nyder sit kød og super borgerlige liv ;-)

Knus Tine

Kia sagde ...

Hej Tine!!
Hvor hyggeligt at du læser min blog!! Hihi.. Jamen tror egentlig mest det var Lærke og Marlene der kaldte mig det fra tid til anden. Kan ikke huske hvornår de begyndte, men de gør det endnu i hvert fald. Hvordan går det med dig!?
Ja, her er det da skønt med barn og kæreste og min IKKE borgerlige liv ;)

Mange kram herfra

Kia sagde ...

Mit* ikke borgerlige liv... Sådan, det skulle lige på plads!

Kia sagde ...

Gud! Kunne da lige se på facebook at du venter dig! Tillykke med det! Så får du jo en masse tid til at læse min blog ;) Kunne være du også skulle lave en???

Anonym sagde ...

Ja, en kommende lærer kan umuligt lade sådan en fejl gå overset ;-) Jamen, her går det super. Købte hus med kæresten i Auning for 1 1/2 år siden og ja, venter nu vores første barn. Jeg går åbenbart ligeså lang tid som elefanter, så det bliver nok først næste år, at hun kommer ud :-P

Har forresten ventet længe på flere billeder af jeres nye hjem, det lovede du tidligere på din blog..Kommer nok aldrig selv til at lave en blog, det er jeg nok lidt for genert til endnu :-D

Kia sagde ...

Hehehe.. jeg har faktisk taget en beslutning om at stoppe på seminariet for at læse til jordemoder næste år. Mangler kemi c, så det tager jeg i år på VUC mens jeg arbejder ved siden af. Men ja, kan ikke lade sådanne ting stå.. det må være en skade fra seminariet ;)
Hold da op! Hus og baby! Sikke vi vokser og bliver ansvarlige.. eller noget! En lille pige.. hvor dejligt! Hvad skal hun hedde?? Kender godt det med at gå lige så lang tid som en elefant!!! Jeg gik 10 dage over, og når man allerede begynder at forvente fødsel en uge før termin, så er det lang tid! Men en ting er sikkert! Ud kommer hun!!

Åha, du har så ret Tine! Jeg skal nok ligge nogle flere billeder ud af huset jeg LOVER! Jeg er bare ikke 100% tilfreds med soveværelset endnu, men 'I'm getting there'!
Sludder og vrøvl med din generthed! Du kan bare tænke det som en slags digital dagbog! Så skal du ikke leve op til noget! Jeg synes det er sjovt at kigge tilbage og se hvad jeg skrev i februar og se billeder mm. DO IT!

:)

Anonym sagde ...

Ok, det var noget af en beslutning, men lyder da kanon.. Troede bare, at man skulle have et mega højt snit, men det er måske heller ikke noget problem? ;-) Hvor mange år går det så, før du er færdig?

Ja, synes også tiden er gået stærkt.. synes ikke det er særlig længe siden, man forlod folkeskolen eller flyttede hjemmefra. Nu står man med hus, have, bil, 2 katte og (forhåbentligt) snart et barn... og med hvad? ET HANKØN (har vi ikke næsten lige løbet rundt og sagt: Aaad, DRENGELUS!!!!!;-))

Hun skal hedde Mille, og hvis hun ender med at være en han, skal han hedder Marius, så det er der helt tjek på.. selv invitationerne til den borgerlige barnedåb :-P
Men vælger hun ikke at finde vejen selv, ja så bliver det med pres tirsdag... så dette bliver under alle omstændigheder sidste weekend som barnløse..

Super, synes det er super spændende at se og høre, hvordan I andre har udviklet jer :-)

Kia sagde ...

Jo, man skal have et meget højt snit! Og det har jeg.. IKKE! Men på kvote to skal man bare have gymnasial uddannelse, samt en masse andre ting som f.eks. højskole ophold, udenlandsrejse osv.. og det har jeg :) Og så optager de 50/50 på kvote 1 og 2, så synes da chancerne er overskuelige!

Ja, tiden går sgu stærkt!! Ja, og alle de drengelus!!! Men psst.. synes heller ikke udvalget var FANtastisk ;)

Det lyder jo dejligt borgerligt med dig! Skønt for jer :) Jeg er sikker på du føder inden tirsdag! Sikkert i morgen! Det holder jeg på! Bare begynd at presse ;)

Ja, det er meget spændende at se og høre hvordan folk sådan har udviklet sig i meget forskellige retninger! Det er da skønt hva? Og alle dem der får børn nu.. Puha.. synes der er babyboom! Det er dejligt!
Mille er da et kært navn! Og Marius.. dont even get me startet! Jeg havde en skøn dreng jeg passede dengang jeg arbejdede som pædagogmedhjælper, som hed Marius! Han stjal kort og godt mit hjerte!

Hvad render du ellers rundt og laver når du ikke går på (elefant)barsel?

Tine sagde ...

Hej igen Kia :-)
Tog dit råd til mig og begyndte at presse, og så kom hun endelig ud! Skønt!

Super, og min jordemoder sagde, at det kun tager 3 1/2 år.. troede faktisk, at det tog længere tid, men 3 1/2 år er da til at overskue.

Men når jeg ikke er på barsel, er jeg butikschef i en Kiwi, startede i sin tid i Alta, som et skolejob i mens jeg gik på handelsskole,
og ja er så ikke kommet videre endnu.. er super skoletræt, så nu får vi som, om jeg kommer videre senere :-)

Kia sagde ...

Ej, hvor dejligt hun endelig kom ud! Jeg håber du havde en god fødsel :) Tillykke med din nye titel som mor! En hel ny verden af gråd, søvnmangle, glæder og lugte-bleer venter forude. Det er skønt!
Kender godt det med at være skoletræt, men synes egentlig ikke jeg har været SÅ slemt ramt. Man skal vel bare finde noget man virkelig gerne vil..?? Nogle gider selvfølgelig bare ikke skole generelt ;)

Kan du ikke sende et billede af hende til min mail, så jeg kan se om hun ligner dig? ;)