onsdag den 29. juni 2011

Hvornår tygger de den s**** mad?!!

Ja, man kan nok fornemme en smule irritation og frustreret mine i overskriften..? 
Hannibal eeelsker jo grød og spiser det med stor glæde :-) Dejlig for mor og far, for så sover han godt om natten. MEN, nu er han efterhånden så stor (8 mdr.) at jeg synes han skal prøve lidt brød og andre ting han kan tygge. Men så er problemet det, at hver gang jeg giver ham rugbrød i meget små stykker eller andet, så laver han enten bræk-ansigt/mund eller hoster det ud. I værste tilfælde må jeg have bunden i vejret på ham, da han ikke selv kan få det faste mad ud. Hver gang det sker hopper mit hjerte op i halsen! Puha... hvorfor er man så bange for de dør hele tiden??? 
Andre børn på hans alder spiser med glæde og tygger godt på det faste mad! Hvorfor kan H ikke??? Hvad skal jeg gøre? Han synes jo rugbrød, brød og frugt smager godt, men kan ikke liiige finde teknikken med at tygge og sluge det! Er der nogen der kender til det? Er han sent ude? Hjææælp! 



lørdag den 25. juni 2011

Navnefest = god fest!!

I dag har Hannibal sørme holdt navnefest! Og hvilken fest det var! Lige som vi ville have det!


Daniel og jeg havde som udgangspunkt tænkt at 'temaet' skulle være uformelt, afslappende og hyggeligt. Det indebærer dermed; ingen sange, taler eller faste pladser ved bordene. Vi havde faktisk oveni tænkt at der ikke skulle være mad som sådan, bare små tapas anretninger og ellers drikkevarer OG vi selv ville lave maden. 


På indbydelsen havde vi skrevet at vi ville holde festen i haven herhjemme, men da vejret ikke liiige var så stabilt ville vi rykke festen indenfor. I går dag, panikkede vi så en smule, da det gik op for os at 19 mennesker faktisk fylder meget indendørs.. Shit, hvad skulle vi gøre. Jeg greb knoglen og ringede min mor op, som er leder på en integreret daginstitution, hvor der er en masse gode rum, samt legeplads til de fætre og kusiner der nu ville komme. 'Moaaar.. Kan vi få lov til at låne institutionen!!??' og vupti.. mor to the rescue! Vi fik med et snuptag, ændret festens adressen til institutionen! Dejligt dejligt!! 


Kl. 10 i morges, tog Daniel, Hannibal og jeg så afsted til institutionen for at gå igang med maden, som før nævnt, jo bare skulle være lidt tapas. Vi fandt dog hurtigt ud af, at kyllingespyd, bruschetta, calzonepizza, avocadosalat, oliventarpanade, brød, frugt, pindemadder af forskelligt art og mere til, ikke bare er tapas, men er et helt måltid der alligevel tager nogle timer at lave... og nå ja, så var der dessert-lagkage, chokolade, vingummi og kaffe bagefter. Pyha.. vi endte selvfølgelig med sved på panden og jeg med et mindre stress-sammenbrud lige da folk kom!




Men efter maden kom ud og et væltet glas Asti (godt gået Kia), var  stemningen sat, folk gik til bordet og jeg tog en dyb indånding og satte mig endelig ned. 


Jeg nåede selvfølgelig ikke at tage billede af bordet
før jeg bad folk om at sætte sig og gå til sagerne.
Så dette billede er et efter-mad billede mens folk
trækker lidt frisk luft.
Efter det, var resten bare HYGGELIGT! Faktisk lige som jeg havde håbet! Afslappende, uformelt og folk snakkede en masse.. Og så var der jo lige det med gaverne! Ihhh... elsker at pakke gaver op! Eller... jeg mener... Det var jo Hannibals gaver... og lidt vores gaver ;)


Gave-vindueskarm og mad-bord


Vi fik.. undskyld.. Hannibal fik selvfølgelig
kylling og bamse af kylling himself..

.. ja ja, den er god nok! Det er faktisk
kylling der har lavet og givet kortet til Hannibal
Resten af dagen var bare dejligt og hyggelig! Vi nød det i store drag og det gjorde Hannibal også! Han var helt oppe og køre da vi kom hjem af alt den opmærksomhed og alle de skønne mennesker.


Overtræt og overglad Hannibal og far!

.. så pyt da, så får du en flyvetur inden sengetid

... og lidt kys og kram fordi du er sådan en god dreng

Hannibal Alexander Mandal Doktor
Det gode ved disse fester, er at der altid er rester... og jeg eeeelsker rester!!


Rester..

og rester..

.. og rester igen!

Dejligt rodet hus med nye gaver i

Alle kortene..


Åha... Nu sidder jeg her kl. 22.07 og har en god følelse i maven af tilfredshed og glæde over, at have sådan en dejlig familie og svigerfamilie som Hannibal også skal vokse op med. Hvor er det bare skønt! A day to remember! 
Nu vil jeg gå hen i sofaen og slappe af med Daniel, for jeg tror sørme Hannibal er faldet til ro... Det var på tide :)


Over and out!
<3



tirsdag den 21. juni 2011

Bare fordi han er så skide sød!

Uha, 3 indlæg lige i rap! Men det her er kun, som overskriften lyder, fordi min lille skønne søn bare er så skide sød og sjov og dejlig! Billedstorm med Hannibal #1 - nogle lidt uskarpe, men stadig ret søde!:











Krympeplast - øreringe og fingerringe

Stærkt inspireret af hovedsageligt 'Karlssons kludeskab', vil jeg vise hvad jeg kan lave i krympeplast! 
Krympeplast er stort set bare hvidt papir man tegner på, putter i ovnen og voila så har man plastikstykker man kan bruge til alt muligt! Man skal dog lige huske at når man tegner noget, så skal man tegne det ca. 3 gange større end hvad man vil have resultat skal blive, da det jo krymper ret meget! Jeg har fået lavet et par øreringe og stykker der skal blive til fingerringe:


Den lille samling indtil videre

Blå-prikket øreringe/ørestikker

Små skyer også ørestikker

Svaler - ørestikker

Stykker der skal blive til fingerringe 
Alt kan købes i panduro-hobby. Både ørestikker, krympeplast, vandfaste tusser og lim. Så skynd jer ned og køb lidt at hygge jer med.. det er ikke så dyrt igen, og man kan bruge timer på det! 

Lorte dag- part 2 - ikke så lortet længere!

Kan I huske mit tidligere indlæg om min 'lortedag', hvor alt bare var nedtur og trælst? Ja, som jeg skrev dengang, så har man jo nogle dage hvor man er totalt sort-seer... Denne dag er IKKE sådan en dag :-)
Da jeg står ude ved spejlet i morges og satte hår, opdagede jeg at min vigende hårgrænse ikke er så vigende mere!! Mit hår er ved at ligne sig selv igen og jeg taber heller ikke nær så meget af det mere. Det sidste jeg husker fra den gamle lejlighed, var et flytterod kombineret med mine lange lyse hår über alles! Sådan er det ikke her i huset... det sker faktisk sjældent at jeg finder et af mine hår! Halleluja... I havde alle ret.. det kom igen!! Og nu hvor jeg er holdt med at afblege det, så er det jo endnu bedre.. så er der selvfølgelig bare en stor udgroning, men så slemt synes jeg ikke den ser ud! Samtidig kan jeg mærke at det hår der vokser ud nu er SÅ blødt.. uummm... Glæder mig til det engang kommer HELT ud :)



Nu ikke så høj hårgrænse! Jaaaa..


Samtidig er graviditetsmaven stadig på retur.. det går langsomt, men det går den rigtige vej! 


Bum bum... har jeg mere at sige lige nu?? Ikke andet end at moralen nok er (som jeg også skrev i 'lortedag' indlægget) at når der er nedtur, kommer der også optur!
I dag er det min tur til optur :-)


Hav en dejlig dag!

lørdag den 18. juni 2011

Elefant/kop-giveaway hos Mama Lola!

Så er der endnu en lækker giveaway! Denne gang hos MamaLola !Tjek det nu ud! Det er for fedt!



onsdag den 15. juni 2011

Hyldest til hjemmelavet strik!





Jeg elsker at få hjemmelavet ting! Især strikkede lækkerier! Og jeg er så heldig, at have en mor som er kanon god og hurtig til at strikke! Så Hannibal har efterhånden fået en del strik-ting herhjemme og både han og jeg nyder det i stor stil! Jeg har også været heldig at få strikkede ting fra andre end min mor, og da jeg i dag rodede hans tøj igennem, fandt jeg alle (tror jeg) de hjemmestrikkede ting jeg har fået siden hannibal kom ind i billedet! 
Her er en lille 'ode' til alle de strikkede ting og dem som gad strikke dem til mig! Især tak til mutti fordi hun ingen stopknap har når det kommer til strik! <3


Søde Gitte har her strikket et sæt bestående af hue,
vanter og sokker til nyfødte Hannibal. Jeg brugte dem meget og
er VILD med farverne! Dem passer jeg godt på til næste barn

To dejlige huer. Strikket af vores forhenværende underbo,
Inga, som synes Hannibal var en ualmindelig artig og stille
dreng! Jeg har virkelig brugt den blå meget, men den er
nu blevet for varm (og sikkert for lille).

Hue strikket af mor!

Fire dejlige veste strikket af mor!
Jeg er kæmpe fan af veste! Og det er derfor
Hannibal næsten altid har haft vest på. Vi
har holdt en lille pause, da han hele tiden
møver rundt på gulvet på maven, så vestene
rigtig bliver slidte og beskidte. Men tror
snart de skal i brug igen :-)
 

En lækker sovepose til den nyfødte Hannibal
(og næste i rækken), strikket af mor. Hannibal
nåede aldrig at bruge den så meget, men næste
afkom kommer i den med det samme!


Skønt grønt sæt, strikket af mor! 

Dejlig høj-halset sweater, strikket af mor. Den har vi
især haft glæde af udendørs og med den høje hals, skal
man ikke tænke på at han bliver kold i nakken :-)

Samme snit som forgående, men med dejlige striber.
Selvfølgelig også strikket af MOR!

Dejlig blød strik-body, der er ideel til sommerdage i haven,
da den er let og ikke for varm i stoffet. Glæder mig til at
få den i brug. Den er stadig en lille smule for stor.
Strikket af mor.

En af min absolut favoritter!! Den farverige
'hippie-trøje', som min mor selv kalder den.
Den er ideel til forårs-tur i klapvognen og jeg
har tilmed selv valgt knapperne! Strikke af mor!

Sidste nye skud på stammen! En alt for sød blå strikbluse
med en hval foran, søhest bagpå, fisk på det ene ærme og
et skib på det andet. Dejlig høj hals og sidder
rigtig godt på Hannibal...

... strikket af mor :-)
Er jeg ikke bare heldig med alt det hjemmelavede strik!?? Jeg er i hvert fald rigtig glad for det, og håber der kommer mere i fremtiden!

mandag den 13. juni 2011

Giveaway ho LaRaLiL

Ja, her kommer så en lækker LÆKKER giveaway fra Anna med bloggen LaRaLiL! Hun laver lækkert børnetøj som man bare MÅ eje! Derfor er det med glæde at jeg nu linker til en lækker giveaway hos hende på hendes skønne blog. Det handler om nogle skønne bukser hvor man endda kan vælge mellem en masse, både til drenge og piger!
Enjoy! 



onsdag den 8. juni 2011

Det nye hus #1 - Stue og køkken

Så skete det endelig! Efter snart en måned siden vi flyttede ind, kommer her lidt billeder af det nye hus. Alting er ikke heeeelt på plads endnu, så derfor bliver det af flere omgange der kommer billeder. Denne gang er det stuen og køkkenet der er i kameraets søgelys!






Bliver man borgerlig af at flytte i hus??? Det håber jeg ikke og det føler jeg mig ikke som. Det er noget af en overvældelse at flytte fra en lækker (men upraktisk) lejlighed i centrum, til at flytte til et hyggeligt lille hus i vest. De første par dage var både Daniel og jeg helt ved siden af os selv... 




.. jeg tror nogle gange man kan have tendens til at tro at man lave en forandring i personligheden i takt med at man flytter. Nu skal vi vel 'passe' til et hus?? 


Det skal lige siges at verdenskortet IKKE hænger
skævt! Det er bare billedet der er taget lidt
mærkeligt! Beklager ;-)



Puha, tænkte vi.. Det er svært for os at forestille os gå rundt i træsko og snakke med naboer i weekenden. At slå græs og 'nyde' et glas rødvin fredag aften tænder os heller ikke helt vildt! (men græsset skal jo slåes og naboen skal jo hilses på... bare IKKE i træsko!!)






Men faktisk fandt vi hurtigt ud af, at vi er lige præcis dem vi plejer at være... Nu har vi bare et rigtigt dejligt sted at bo og en have, der indbyder til havefest, grill og hygge med Hannibal! Og det bedste af alt, er at byen faktisk kun er 5 min. væk i bus :-)







Håber I har nydt billederne! Der kommer snart flere.. I promise! Go' dag til jer bloggere og læsere!