mandag den 18. juni 2012

En mandag i juni

I dag har været en skøn mandag i juni. Jeg er nu ellers ikke mandags-fan, men i dag havde Daniel taget en fridag (oven på festivalen) og inviteret mig på brunch i byen! 
Det føltes virkelig som om vi ikke havde set hinanden i 100 år, så det var über skønt med kvalitetstid uden børn (ja, den i maven kunne jeg jo ikke efterlade hjemme ;) ). 


Da vi kl. 11.30 drog afsted mod centrum, skinnede solen helt fantastisk og jeg havde kun en tynd sommerjakke på ud over tøjet. Sikke en skøn solskinsdag det bliver i dag... troede jeg..  
Vi tog en tur på Slabberas og fik lækker brunch!
Slabberas kan klart anbefales når det kommer til brunch! Maden er udemærket, betjeningen god, men ventetiden er så minimal at man nærmest ikke når at sætte sig efter at have bestilt i baren, før maden står på bordet :) Dejlig hurtigt!


Efter brunchen tog vi os en lille slentretur inden næsen blev vendt hjemad. Og vi nåede da også liiige hjem inden det stod ned i stråler! Hvor blev den skønne sol af??? 


Så er det godt man kan hygge indendøre med 'Lille doktor på prærien'.. Klassiker! 


Men helt at undgå regnen kunne vi desværre ikke i dag. Op på jernhesten, hen og hente Hannibal og ned og købe ind til ugen. Det resulterede i to MEGET våde mennesker!

(Beklager det uskarpe billede)
Daniel der lige har smidt overfrakken. Drivvåd med regnbukser og stadig et smil!Hamrende våd gravid mor, pakket ind i sweater, regfrakke, gummistøvler og drivvåde bukser. Læg mærke til mascaren der IKKE er der længere.


I dansk sommer er sådan en cykelvogn altså uundværlig...


 ... tørre varer og tør dreng!!


Dog ikke tør umiddelbart efter, da det jo er hyleskægt at plaske i vandpytter!
Brrrr... Det bedste ved sådan et vejr er dog at man kan komme ind i varmen og blive tørret, mens regnen pjasker voldsomt lige uden for ens vindue. Og så er det heller ikke værst når man samtidig kan se 'Timmy tid' med sin bamse under tæppet.


Selvom det har været en våd mandag, har det været en god mandag :) 

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha, herlige billeder. Godt at at, at Hannibal er ved godt mod i regnen.
Kan H godt lide Timmy tid? :-) Det har lidt samme stemning som Postmand Per, synes jeg!

Naja Luise sagde ...

Dejlige billeder..... Undrede mig lige lidt over cafévalget, eftersom I var kommet afsted UDEN H......
Kan se at også din mand har anlagt sig et skæg! I ser gost ud allesammen, håber I har det ligesådan....
Hvad er det med den makeup som ikke er der? Grundet bebseb? -godt valg!

Kia sagde ...

Cecilie: Ja, Timmy tid er helt godt for H :) Han kan da egentlig også godt lide postmand Per, men det holder ham ikke 'fanget' i længere tid ad gangen ;)

Naja: Man kan da sagtens tage på Slabberas uden børn ;) Ja, skægget er skønt, og tak, vi har det alle skønt også!
Nej, mascara (som er det eneste jeg bruger) er ikke grundet baby. Det er selvfølgelig grundet regnen, som skyllede det hele væk! Hvis jeg dagligt skulle gå uden mascara, ville jeg jo ingen øjenvipper have ;)

Kia sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.