lørdag den 23. juni 2012

En skøn lørdag

Ja, overskriften siger det hele. En skøn lørdag har det været i dag. 


Den startede dog ret tidligt (Tak, Hannibal), med en søn der stadig var en smule sløj, dog slet ikke hårdt ramt. Tænker det er en mild form for halsbetændelse, eller noget i den dur. Han lyder i hvert fald som én, der har drukket whiskey og røget cigarer dagen lang. 


Men nu til det gode..Lille Clara på 8,5 måned


Vi havde nemlig dejlig besøg af hende her og hendes skønne vedhæng til hjemmebagte boller og medbragte hindbærsnitter :) 


Lille Clara og Hannibal var vældig interesserede i hinanden. Så SØDT! Lige indtil Hannibal blev lidt for voldsom... Så er det godt man har sin mor og far. 
Vi nåede dog lige at få et par 'Nååååeeeeeehhhhh'-billeder inden;Hihi.. hvor er de kære!!! (synes vi alle her)
Og Oh my, hvor klæder det pappi godt med endnu en pølle.. Glæder mig!


Men det bedste var dog søde Anna, der havde lavet den flotteste gave til lillebror i maven! Jeg blev faktisk helt rørt da jeg åbnede den, især fordi jeg længe havde ønsket den, men slet ikke har evner eller tid (endnu) til at lave den. Og så havde hun sørme kreeret den til mig (eller lillebror)!! Jeg eeeelsker at få hjemmelavede gaver, fordi man ved, at vedkommende har tænkt på en, mens den blev lavet! Og så er den UNIKA!

Jeg snakker selvfølgelig om denne smukke elefanturo, inspireret af hende her med mit yndslings-stof på. Anna synes selv der er lidt skønhedsfejl hist og her, men jeg synes bare den er skøn uden fejl :) Tusind tak for den Anna! Den er jeg virkelig VIRKELIG glad for, og kan nu endnu mindre vente, med at fikse babyværelset, så den her kan komme op og hænge! 
Til aften stod den så på hjemmelavet kartoffelsuppe med purløg fra haven og hjemmebagte boller. Meget let (dog ikke fedtfattigt)! 


Desuden har Daniel fået købt sig en stol, som er blevet plantet i stuen. 
Jeg skal lige vende mig til den, kan jeg mærke, men den er ved at gro på mig. Hvad synes I?

Tænker at anskaffe mig en skammel mere med fedt betræk... kan være det også hjælper lidt på det. 


Og tænk sig!! Så er jeg sørme græsenke igen igen, her til aften... tsk tsk! Havde endda troet, at vi rigtig skulle have hygge tid sammen, men næ nej, så havde Pappi sørme lige lavet en aftale med en anden :( Heldigvis kun i et par timer, men alligevel!! Så er det jo godt man kan snacke æbler, blogge og smide en god klassiker på..
Dejlig lørdag har det været!2 kommentarer:

Anna sagde ...

Tak for en skøn skøn dag! Og jeg er så glad for, at du er glad for uroen. Håber også lillebror bliver glad for den. Knus til jer alle!

Kia sagde ...

Selvfølgelig bliver han glad for den :) Og selv tak, det var rigtig hyggeligt!