tirsdag den 6. september 2011

Jeg er SÅ stolt :)

Kan I huske indlægget her?? Ja, det handlede jo om den mad Hannibal ikke kunne tygge! Alt den skratten og hosten hver gang der kom lidt 'indholdsrig' og klumpet mad ind i munden. Frustrationerne synes ingen ende at tage! Jeg var jo nærmest sikker på at jeg skulle made ham med grød til hans konfirmation!! 
MEN NU.. !!!!NU spiser min store dreng alle sine (kogte) grøntsager med stor velbehag!!! Ingen skratten eller sprutten eller hosten! Bare ren idyl og rar smasken :) 


Ja, det er ikke kun grøntsager han spiser nu. Både grovkiks, brød og frugt af forskellig (ikke-most) art ryger ned uden problemer. Ja, sågar de sure æbler fra vore have er et hit!! Oh, fryd!


Ja, kønt er det jo ikke.. men jeg er SÅ ligeglad :) 


Mæt og veltilpas med armen slynget tilfældigt om stolryggen! 


Ja, jeg må vel egentlig i sidste ende takke Hannibals dagplejemor, der er gammel madmor og som nyder at lave mad til ungerne af forskellig art, og som tålmodigt giver Hannibal rugbrød og andet hver dag indtil han, som nu, lærer at tygge maden som han skal! Tak til hende :) Men også tak til Hannibal for at være så åben for nyt mad og for at spise sine grøntsager med stor velbehag! 


Stolt er jeg.... Stolt

2 kommentarer:

Anna Svenning sagde ...

Dejligt:-) Det er SÅ frustrerende med den overgangsperiode - kan tydeligt huske det.

KH
Anna

Kia sagde ...

ja, det er nemlig frustrerende! Men SÅ lettende når de så endelig 'knækker' koden :)