onsdag den 19. oktober 2011

Diller daller og ønsker der er blevet opfyldt!Uha da da... der er da sket lidt siden sidste indlæg! 
Mange gode ting er sket faktisk og det er jo skønt! 
Det har været lidt uoverskueligt med sygdom, vikariat og usikkerhed mht. fremtiden her i det lille hus, men nu ser det sørme ud som om der er lys for enden af tunnelen! Halleluja!! 


Fra 4. januar er jeg igen studine (kan man kalde det, det?).. jeg skal nemlig starte på 2 halvårs-fag på VUC i forbindelse med at jeg vil ind på jordemoderstudiet! 
Jeg skal læse kemi og samfundsfag indtil sommeren 2012, hvor jeg søger ind! Og det er skønt fordi, at jeg kan få SU i den forbindelse og så er jeg ude af alt det jobsøgning (for now). I kan tro det er en stor byrde på min skulder der bliver løftet væk! 
I mellemtiden skal jeg være på en daginstitution i Kolt/Hasselager og det passer mig også rigtig godt! 
Selvfølgelig er det ingen 'picnic' at være på SU, men det er bedre end at gå rundt og ingen job ha'. Hold da op, hvor er det dog svært at få et ganske alm. 9-16 job i disse tider, når man er ufaglært... ja, sikkert også når man er faglært. 
Bare for 8 år siden, da jeg flyttede til Århus, var det SÅ NEMT at få job. Det er det ikke mere, kan jeg oplyse.. Er spændt på hvordan det er, når jeg engang bliver færdig med uddannelse. 


Nå, men det var én af de gode ting, der er sket! En anden god ting er, at jeg Daniel, Hannibal og jeg var på loppetur for et par weekender siden, da jeg var på jagt efter et bord ved siden af sofaen. Kan I huske dette indlæg med avisholder-bordet? Jeg var jo ret så vild med det, og havde planer om at finde det MEGET billigere et andet sted. Jeg fandt det ikke, MEN Daniel fandt et andet bord jeg synes er meget federe!! 'Damen' ville først have 150kr. (incl. andre småting), men vi havde faktisk (og det er ikke løgn) kun hævet 100! Så fik det hele for 100 bobs (tak Daniel for din stædighed!!). Så endnu et af mine ønsker er opfyldt!


Er det ikke smukt? Og selvom det ikke er en avisholder, så kan man godt lægge blade under det! ('Neeeej, Hannibal.. du må ikke tage mors blade', er den nye mest brugte sætning her hjemme)

Klæder det ikke bare rummet??

Skønt mørkt træ (kan ikke huske hvilken type.. eg måske?)
Kan nu fortælle at jeg har fundet ud af, at det er teak-træ! 
Jeg er blevet SÅ glad for bordet og synes virkelig den klæder rummet rigtig godt! 


I samme omgang fandt jeg en snurretop til Hannibal i blik. Jeg kunne simplethen ikke stå for den! 


Små søde ænder

I rigtig fin stand! Næsten som ny!
Daniels ord da jeg fandt den var; 'Den gider Hannibal da ikke lege med endnu..' Men det skulle vise sig, at han tog grueligt fejl! 
Hannibal ELSKER simpelthen den snurretop! Godt nok kan han ikke finde ud af at 'snurre' med den endnu, men det er et hit, når vi gør det og desuden er den sjov at kravle rundt med og putte 'håndtaget' i munden (godt man kan spritte sådan noget brugt legetøj af).


Somme tider kan man få ønsker opfyldt, inden man når at ønske sig dem!!


Det oplevede vi herhjemme, da min bror var på besøg sidste weekend! De havde nemlig en skøn flyverdragt med til Hannibal! Jeg havde ikke lige tænkt at han skulle bruge en endnu, men vejret er jo blevet bidende koldt, så det var jo bare dejligt, vi lige kunne arve sådan en sag.Jeg kender ikke mærket, men jeg tror/ved at kvaliteten er god! Den er stadig lidt for stor, men det varer ikke længe før han kan komme i den! Tak for den bro'! 


Uhhh... nu kommer vi til to opfyldte ønsker jeg har glædet mig til at vise jer!! Det er endda ikke ret lang tid siden jeg ønskede mig dem!!


Da vi var hjemme hos mine forældre for et par weekender siden (faktisk i samme omgang som loppeturen), sagde min mor, at mine to søstre har fået foræret en vinterjakke i år, så hvis jeg ville, måtte jeg gerne få en også... 'Hvis jeg ville'!!!??? Om jeg vil!!! 


Kan I huske dette ønske indlæg? TADAAAAAA...Nu hænger den sørme her hjemme!!! 

Jeg er faktisk så glad for den, at jeg hver dag glæder mig til at skulle ud i kulden, bare fordi jeg kan få lov til at tage den på!
Men det er ikke slut endnu! Nej nej, for jeg har faktisk også fået min fødselsdagsgave allerede nu, selvom det først er d. 1. nov. jeg skal fejre den! Hihihi.. I samme ønske-indlæg med jakken, ønskede jeg mig også et par vinterstøvler fra 'Sorel'.. Yeahh.. thats right!


Nu står de herhjemme og de er SÅ dejlig varme! Lidt for varme til at gå med endnu.. men det har ikke forhindret mig i, ikke at tage dem på ;)

Endnu en god undskyldning for at tage et par gå-ture i den friske (kolde) luft!! Ahhh...
Tak mor og far!! You are the best! 


Desuden har jeg pimpet huset lidt. Billedvæggen har fået et par nye billeder og der er flyttet lidt rundt på billederne. Tjek det ud:Jeg er især vild med dette billede, som jeg fandt i en børnebog i den institution jeg har været vikar i, her på det sidste. Det var en gammel, godt ødelagt, bog fra 70'erne, med de lækreste billeder i. Den snuppede jeg og jeg elsker allerede billedet!

Mit mål er at at hele det hjørne her ved sofaen, skal dækkes af billeder. Nu må vi se hvad Daniel siger til det.. ellers må jeg snige ét ind en gang imellem.. det opdager han aldrig.. MUhahahaha...
Apropos vikar.. Så må man jo tage med, hvad det indebærer på godt og ondt! 
Jeg blev selvfølgelig snotforkølet og er det endnu, faktisk! 
Jeg har fået en ny bedste ven som hedder 'Næsespray'.. Hvis ikke jeg bruger den, så er BEGGE næsebor fuldstændig stoppet og jeg ville dø af iltmangel hvis jeg lukkede munden... Christ! 
Til gengæld har jeg været lidt kreativ i børnehaven. Jeg har lavet små flag af Hama-perler, som jeg vil forsøge at lave en lille flagranke af, til Hannibals fødselsdag. Det var lige en lille del af det der foregår herhjemme disse dage. Nu er det snart Hannibals fødselsdag og det er bare helt vildt overvældende, at han er 1 år allerede! Glæd jer til billeder og fødselsfortælling i stor stil!! 

Hav en god dag!


2 kommentarer:

Lærke sagde ...

Øj, hvor er du heldig! Det er mange ønsker opfyldt på 1 gang :)

Kia sagde ...

Ja, jeg føler mig også ret så heldig og omgivet af dejlige mennesker ;)