fredag den 21. oktober 2011

HH - dag!

Hygge med Hannibal - dag :)


Ja, som titlen lyder, så har Hannibal holdt fri fra dagplejen i dag, så ham og jeg kunne tilbringe noget kvali-tid sammen. Han er enormt far-syg for tiden, så jeg har en skummel plan om at tilbringe en hel masse tid med ham, så jeg kan blive et hit igen ;) Spøg til side.. det er nu rart nok, at han har far-dage for tiden.. så kan man blive lidt aflastet.


Dagen er jo egentlig ikke ovre endnu, men I kan da lige få lidt billedspam af, hvordan den har været indtil videre..Morgen'frisk' Hannibal med blodsprængning i øjet! Klar til hyggedag med mor! Selvom jeg nu er mest fan af træ-legetøj og retro ting og sager.. så hitter larmelegetøjet altså hos Hannibal disse dage. 
Denne telefon er foræret af far og den er et hit. Huh? Lidt skarp blitz mr. H?

Efter en god, men kort, formiddags-lur i barnevognen, er det tid til en lille snack bestående af banan... kun banan. For chefen her var utilfreds og kunne kun overskue lidt banan. 
Men det er også bare fint. Så længe han får lidt i maven inden den store tur til til.... wait for it....IKEA!!!!! 
Ihh... der er bare ikke noget mere hyggeligt end IKEA!!!!! (kan I fornemme ironien?) 


Jeg er heldigvis velsignet med en dreng, der ikke lader sig skræmme af efterårsferie i IKEA og en mindre panisk mor, der aldrig kan finde en p-plads i dette helvede. 
Jeg kan bedst lide IKEA, når man VED hvad man skal have. Så kan man gå direkte til det. Det der med at spankulere rundt i snegletempo, giver mig fnat! Og når jeg går bag ved en famile der gerne blokerer midtergangen, fordi de liiiige skal stoppe op og beundre et 'smadderflot' skrivebord... ARG!! 
Jeg ser ellers mig selv som en meget tålmodig person, men selv Dalai Lama, ville få et mindre nervesammenbrud i IKEA..


Hov, hvor blev hyggen af i dette indlæg..?? Hannibal er jo heldigvis, som sagt, et pragteksemplar i IKEA.. han charmer alle han kommer fordi og sidder ellers bare og 'snakker' med de ting og sager vi nu passerede.. Og så er det altså alligevel lidt hyggeligt, når nu man kan have ham med :) Ahhh... hjemme igen! Vi overlevede;)


Og nu tilbage til hyggen..En af de ting Hannibal aka. Pilfingeren elsker, er at rive ALLE skoene ned fra skohylden. Det er åbenbart bare fedt! Og så skal man da have lov til det, nu hvor det er en dag i hyggens tegn :)Hygge hygge hygge...Kan I så regne ud, hvad jeg skulle i IKEA efter??? 
Muhahaha... ikke mere hr. Pilfinger i skuffen hos os! Kanten har også lige fået 'en hånd'.. Så er der ikke risiko for (store) skader på den kant... (som jeg dog kan lege med ordene)

Selvom det er en hindring for Hannibal, så synes han nu alligevel det var sjovt at pille og hive i de nye ting. 


Så var det ellers eftermiddags-mad-tid! Hannibal fik rugbrød, agurk og lidt frugtstang og jeg måtte nøjes med rester fra i går. Lækre rester dog... Avocadosalat med feta og honey/mustard dressing i. Lækkert.. Og appetitten var stor hos os begge.

Efter maden stod den ellers bare på leg én masse. Så hyggeligt DET også var lige indtil....


BANG!! Mor tabte sin elskede iPhone lige ned i trægulvet med 'hovedet' først! Det gik desværre ud over glasset.. 


Heldigvis duer selve telefonen endu! Så jeg krydser fingre for at den kan fikses.. ellers bliver jeg en meget trist ex-iPhone ejer.. for pengene til at købe en ny, er der ikke liiige nu.. :(  XNå, men pyt nu med den telefon.. det er jo bare døde ting, som man siger. Nej, kvali-tid og hygge, det kan ikke måles på en skala! Til gengæld kan det ses og mærkes, når Hannibal nu, på anden time, tager sig en god lur! Ahhh... 
Måske en tur på legepladsen når han vågner?? Nu må vi se om vejret holder.. Skyerne er egentlig ret så tunge og mørke over det lille hjem. Ellers må vi jo bare fortsætte hyggen indendørs :)


God dag og god weekend til jer alle...
Og lad jer nu ikke stresse af alt det jule-halløj der allerede er sat op.. det har jeg i hvert fald ingen planer om at stresse over... endnu ;)

2 kommentarer:

Therese sagde ...

Årh, ren hygge !!
Æv med telefonen ! Man kan få nyt glas på, for omkring 500 kroner. Det fungerer fint, og tar' ikke så lang tid. Du kan google det, hvis det er. Den jeg brugte, lå inde ved "pisserenden" i Kbh.

Kia sagde ...

Hej Therese!
Ja, det fandt jeg også hurtigt ud af, og faktisk så er den allerede lavet :) Så heldig jeg er! Og så endda for kun 400,-! Næsten som at få en ny telefon ;)