fredag den 7. oktober 2011

Hjælp! Er der..

.. nogle kære bloggere eller læsere der kan hjælpe mig med at få fat på sådan en kugleramme her?:
Jeg har i et tidligere 'ønske'-indlæg skrevet at jeg godt kunne tænke mig sådan en til Hannibal og i samme sætning skrev jeg, at den er nok ikke så svær at få fat på. 
Jeg har set den indtil flere gange på ingerslevs, men ikke slået til, da jeg ikke lige har haft mønter på mig, og så har tænkt, at jeg kommer forbi en igen. Det gjorde jeg så ikke siden... har været i samtlige genbrugser, men har ikke fundet den! Så nu har jeg brug for hjææælp! 


Hvis en af jer kære bloggere, eller læsere kommer forbi en sådan kugleramme.. Kunne I så ikke smide en skilling for den og sende den til mig? Så smider jeg en skilling og et kæmpe tak og gør gerne en tjeneste også, hvis det skulle ske :)
Er der nogen rare sjæle der kan hjælpe???4 kommentarer:

Lærke sagde ...

Kan sådan en gøre det? http://www.traevarer.dk/page127.aspx?doshow127=1&searchword127=kugleramme Deres butik ligger på Frederiks Alle.

Denner lidt billigere, men har vist ikke butik i Århus... http://traeudsalg.dk/product/klassisk-kugleramme-748/

Kia sagde ...

Hej Lul! Har godt set dem der, men tænker lidt at jeg gerne vil have en brugt... men hvis jeg ikke finder sådan en, så bliver det da nok fra trævarernes ;) Tak for linket

Lærke sagde ...

Ah, okay. Jeg vil kigge efter en hvis jeg kommer ud og snuse til nogle københavnske loppemarkeder. Hvor meget må den koste?

Kia sagde ...

Fedt! Jamen, hvad du nu synes der er fair! Men nok max. 100 kr. 75 kr. er måske også i overkanten. Kan du få den til 25 er jeg imponeret ;)