fredag den 21. september 2012

39+0 - Graviditetsstatus - Jordemoderbesøg og regnvejrshygge

Så nåede jeg 39 fulde uger og er i 40. uge. Kun en uge tilbage.. Eller dvs. jeg bliver nok sat i gang i næste uge! 

Jeg er just hjemvendt fra sidste jordemoderkonsultation. Alt var fint og lillebror vejer nu ca. 3400 g. Og jeg har taget 2 kilo på siden sidst. Jeg har I ALT siden start taget 5,5 kilo. Er ret tilfreds :)

Nu må han gerne komme 

Mavebilleder fra i dag:
 Som jeg snakkede om i tidligere indlæg, så har rastløsheden jo ramt mig. Dvs. jeg kan heller ikke falde i søvn om natten.. Hvilket SÅ vil sige at jeg er mega træt om dagen. Det er en rigtig ond cirkel.. For selvom jeg er træt i dagstimerne, så har jeg stadig svært ved at falde i søvn om natten.. Suk! 

Desuden er der ikke så meget mere redebyggeri jeg kan gå og lave. Kun småting. Så jeg har virkelig følelsen af, at der ikke er så meget at stå op til disse dage. Kun ventetid. 

Jeg prøver at nyde stilheden og min alenetid (som jeg faktisk værdsætter utrolig højt), så i dette regnfulde vejr, bliver jeg inde med film i sofaen, te i koppen og måske årets sidste roser i vinduet!


Jeg håber I får en dejlig weekend derude, trods efterårsvejret!


4 kommentarer:

Trine Bruun sagde ...

Uha, jeg kan sagtens forestille mig rastløsheden! Og hvor er det bare flot med de 5,5 kg.. Det skal du virkelig være stolt af - Sejt!!!

Her står den også på regnvejrshygge i sofaen med te og tæpper.. Aalborg lå lidt for langt væk i morges, da vækkeuret ringede (:

Sender dig og Daniel de allerbedste tanker, og håber at lillebror snart melder sin ankomst. Vi glæder os sådan til at møde ham - og håber at fødslen bliver en god oplevelse denne gang også (: Stort knus fra os til jer alle tre!

Kia sagde ...

Hej Trine!
Tak for din søde besked! Ja, kunne godt forestille mig, det er svært at komme helt til Ålborg i lorte-regnvejr ;) Godt man så kan nyde sofaen lidt!

Berit sagde ...

Du er meget smuk gravid Kia. Hep hep på lillebror!

Kia sagde ...

Taaaark Berit :)