onsdag den 26. september 2012

Hjælp!

Er der mon nogen derude der kan hjælpe en kommende mor? 

Jeg søger en sovedragt til udendørsbrug (som baby kan ligge i til vinter i barnevognen) i str. 56! Det er ikke til at opdrive på loppemarkeder :( Er der nogen der vil af med sin? Vil gerne give en slat penge for den :) Farven er næsten ligegyldig. Jeg skal have en dreng, så hvis den bare ikke er lyserød eller lilla, så er jeg tilfreds :)


6 kommentarer:

Line / Xo Ein Ding sagde ...

Jeg tror, du vil blive gladest for at købe en af de der sovepose-dragter, så bebs ikke vokser ud af den på 2 uger... H&M plejer at have nogle billige af slagsen :)

Kia sagde ...

Jeg har faktisk allerede sådan en flot hjemmestrikket én, men jeg mangler en med ben i, så han også kan sidde i autostol med den :)

Anna sagde ...

Vi har en fleece dragt, som Clara sov i - hm...den er mørk lilla...duer det? Ellers har vi måske noget andet i en anden farve...ja vi har også en sort, men problemet er de er på vores loft i Århus...Jeg kan prøve at finde ud af at få fat på dem, hvis det er???

Kia sagde ...

Hey søde Anna!
Ja, det må du da meget gerne. Altså se om du kan få fat i den sorte! Men kun hvis det ikke er for besværligt :)

Anna sagde ...

Ej Kia - jeg var helt sikker på du var ved at føde, fordi du ikke svarede! Men skal nok se om ikke jeg kan få fat på den, tror mine forældre har nøgle til loftet i Sonnesgade og så kan jeg tage forbi og lede efter den.

Kia sagde ...

Hehehe... Det er rigtig 'mindfu*k' med folk, når jeg ikke lige svarer! Så tror alle man føder ;) Jeg er netop hjemvendt fra hospitalet med en 'sæt igang pille', så nu venter vi bare.. igen...
Fedt med dragten!!