mandag den 17. september 2012

Madplan på 'papir'!

Daniel og jeg laver madplan og handler en gang om ugen til hele ugen. Det er både billigt og sundt. Man laver nemlig ikke de der hurtige færdigretter, når man HAR handlet ind!
Jeg har længe ønsket at vi skulle have en tavle i køkkenet eller male en væg/dør med tavlemaling, så vi kunne skrive ugens retter op, men da huset her jo kun er lejet, er det begrænset hvor meget vi vil 'gøre ved det'. Det kommer jo til at koste os, når vi engang flytter. 
Men jeg har en ny plan...Nemlig denne madplan-wallsticker i tavlefolie, som fungerer som en tavle hvor man kan skrive med kridt! SÅ SMART og SÅ dyrt! Så derfor forbliver den som et ønske lige pt. Men når der kommer lidt flere cash ind på kontoen, så tror jeg den kommer hjem og hænge på døren i køkkenet!

Den findes desuden lige HER


2 kommentarer:

Dottie sagde ...

Hvor er den smart!
Vi laver også madplan og køber ind til en uge ad gangen hver mandag. Det er fedt, for så er der ikke lige så mange impulskøb :)
Vi har dog hængt en alm opslagstavle op hvor vi hænger opskrifterne til ugen og madplanen op :)

Anonym sagde ...

I do not know if it's just me or if perhaps everyone else encountering problems with your site. It appears like some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my browser because I've had this happen previously.
Thank you

Also visit my web blog :: Payday Loans Online